cup, japp.

frullen är uppäten. Kollar reprisen av let's dance. Ja, jag har tråkigt.
Tänkte gå ut en sväng förut, men termometern fick mig att tänka till - 18. kändes inte lockande för fem öre. Intog hellre soffan.
Igår var det cup i sörping, gick faktiskt hur bra som helst, kom två i våran grupp och går alltså vidare till söndags finaler och allt detdär. Bra jobbat giirls! Var kvar ganska länge och kolla på cupen igår, tog två bussen hem. Bussen vi skulle åkt med från stan hade gått sönder och vi stog ute ganska länge och vänta, men då kom bästa busschaffisen och plockade upp oss. Jag älskar honom för att han kom pch hämtade oss, jag hade frusit ihjäl annars. Bussen va jätte sen, kom hem runt tre och då kom bästa pappagawa och hämtade mig vid vammar. Jag fick tydligen inte gå hem i -20. haha. 
Just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med semlor, mumms. Sedan blir det att åka in och kolla när viken spelar cup.

Hörs laaaatero hoomies.

PUSSSSY


skönaste på länge

hemma från en ganska så slapp skoldag, började dagen med fotbollsträning som gick åthelvete till en början. Sedan var det dags för den efterlängtade helkroppsmassagen. Kan varit det skönaste på länge. Inte lika roligt att ge massage dock, eftersom att det var ganska jobbigt i 50 minuter. Lite skönt med massage en dag innan cupen också. Imorn är det friluftsdag, då vi som ska spela cup bara ska vara med på förmiddagen, vilket innebär att vi ska stå och kolla på dom frivilliga som vill bada isvak. så vi ska i princip bara in till stan och vända imorn. kan kännas onödigt, but whatever. Måste nästan börja tagga lite till imorn, tänkte börja med en godispåse och en bra film, haha! Ikväll kommer maboy, så det blir mys.
Nu ska jag leka med ciccibus!

PUSS


eventful weekend

helgen har varit händelserik, därav dålig uppdatering.
i fredags var jag hos samme&lillis, där det var lite chillkrök typ. Väldigt trevligt faktiskt.
& igår var det dags för bowling med familjen + markus och dani. Då jag och markus kom sist, men hur vet jag inte. Blev även en planka på det efter och glass och allt var det va. Innan vi åkte hem från davidssons kom emma också. När vi kom hem laddade vi upp soffbordet med läsk, popcorn, gurka/morötter & dipp, chips. det var dags för wallander - dödsängeln. Skitdålig. Imorse när vi vaknade blev det bästa frullen som alltid och sedan dags för jobbigaste träningen. Just nu är mina ben som spagetti. Men på't igen imorn bara.
Nu ska jag hjälpa cicci med varmsmörgåstårta.





PUSSS


hemsöborna sucks

befinner mig i sängen och pluggar lite. Har bokredovisning / diskussion om boken hemsöborna imorgon, som kan vara den tråkigaste boken som existerar. är snart klar och då blir det soffan, kladdkaka och wallander - dödsängeln, yepp! mår förövrigt väldigt bra också, tror att förkylningen har försvunnit. Så nästa vecka är det dags för träning igen. längtar faktiskt. snart dags för stegeborgscup också, 29 januari. undrar hur det kommer att gå, men återstår att se.

innan jag slänger mig i soffan tänkte jag bara säga, sommarjobb cheeeck! Blir att jag hänger i kiorren i viken denna sommar också. sälja glass är gejer det. ser fram emot det faktiskt. och det skulle inte vara fel med sommar nu! sjukt trött på vinter och kylaaa.


gammal bild från sommaren 08.



later,
PUSSSSS


träning

nu ska jag till gusum för träning, men blir en chillträning för mig. är inte frisk än.
byta kläder, hörs sen.

pussy

19 januari

familjen sitter bänkad i soffan, kollar på handboll och skriker. jag är fortfarande lite sjuker. förkyld och ont i huvet. ovärt att gå till skolan idag, pt-projekt och jag och andreas hade ett möte med vår adept på en kvart. det enda. men han är klockren och sjukt rolig så ser fram emot dessa nio veckor med honom!
Igår fick jag reda på att jag inte kan följa med till romme den 29 jan, för då är det stegeborgscupen som jag ska vara med på antar jag. eller måste först och främst bli frisk. Men det ska jag nog bli ska ni se. Men var grymt pepp på romme.  Nänu är det spännande på handbollen.

tänkte slänga in lite bilder från gårdagens idrottslektion på himpan, skridskoåkning.

later

knutgubbe var detja

igår var det knutgubbe, första gången jag gick knutgubbe. Faktiskt roligare än vad jag tänkt mig, men om man ska gå nästa år så får man minska lite på alkoholen. Vi var dessutom skitsnygga och borde vunnit förstapris om man frågar mig! haha. var ute och gick bland alla husen ganska många timmar och hamnade tillslut vid viran. när det var slut traskade jag och rebecca hem till emma som redan var hemma, somnade ganska snabbt och vaknade tidigt och gjorde bästa frullen med bacon, muummaa! Kom hem skapligt från emma och har bara slappat hela dagen. kortsagt var gårdagen tummen upp!

haha, cute.


nu ska jag slänga på mig lite andra kläder och fixa mig lite för att sedan åka ner på viken och fika med cicci och dani, myyysigt.
Hörs later hooomies.

give me summer



Svarta skorna, Check.
Längtar jag till värme och sommar, oui!
hatt, bikini, väska, brills. Skulle inte sitta fel.

Film, sova. Jatack.


.

blev ingen skola idag som sagt, att vara sjuk kan vara skönt ibland. Bara ligga hemma i sängen och kolla på en massa bra filmer är ju faktiskt skönt. Då bortser man ifrån halsont sprängade huvudvärk, ja ni förstår. Mår inte bättre alls idag, blir hemma imorgon med. Hoppas att jag kan ta mig till skolan på fredag. Nu blir det en film och något ätbart,

later
PUSS


13 jan

idag mår jag inte alls bra kan jag säga. Halsen gör ont, öronen gör ont och huvet sprängs snart, känner även att febern börjar krypa fram. vill inte bli sjuk! Kände att det var bäst att stanna hemma från skolan idag, kanske mår bättre så att man kan åka in imorn. Återstår att se. Har precis ätit en macka och kollar på film nu, ska snart klä på mig och knalla ner mot resec och sätta mig på bussen till viken. Mycket skönare att ligga och vara sjuk hemma. Idag antar jag att det blir massor av filmer och sova väldigt mycket, kanske tillochmed tar mig till gusum för att kolla på träningen ikväll? :) får se hur det blir.

PUSSSSSSS

starving

Ville bara säga att nu är jag alldeles för hungrig och är så illa tvungen att klä på mig 5 ton kläder och traska mot ica strömmen. Tänkte få med mig lite glass till kvällen faktiskt. Känner att jag behöver det, haha. Dags att klä på sig.

laaateroo


back in town



Skolan är äntligen slut, även om det blev en kort dag så var skolan jobbig och tråkig. Kanske beror på att jag typ är sjuk? Nu har jag iallafall hamnat i lägenheten i stan, mest tummen ner tror jag. Borde man inte tycka att det är skönt att vara ensam ibland? Antar att vissa tycker så och andra inte. jag är nog den som helst inte är ensam. Får se om jag kan somna nu när jag är själv, haha! lite geeky är jag allt.
Jag borde egentligen gå och handla mat och frukost till imorn, men orkar inte klä på mig 5 ton kläder. Om jag orkar får det bli senare iallafall.
Nu har jag slängt mig i soffan och kollar på one tree hill.

later

sick

halsen värker, huvudet värker. Vill helst bara krypa ner i sängen och soma om igen, men icke. Här ska man vara duktig att åka till skolan ändå. Ska slänga i mig mängder av ipren och halstabletter och hoppas på att jag överlever skoldagen. haha, va synd jag tycker om mig själv! :)
Nu är det dags att klä på sig och fixa sig lite grann och sedan traska iväg till bussen.

Later,

en kort

kan börja säga att jag är förkyld, eller näst intill sjuk. Dagens skoldag bestog av två lektioner idrott, då jag bara vad med lite grann, men satt mest och kolla på. Ganska så onödig dag. Efter skolan blev det en sväng på stan för att köpa allt som var kvar till knutgubbe, hann med en fika också. :)
Nu ska jag bosätta mig i soffan resten av kvällen, nu väntar en johan falk film med pappa.
har dessutom sovmorgon imorn och börjar halv ett, happyface!

later

slappsöndag,

söndag som för mig är en slappdag, och visst har jag slappat. Japp, som aldrig förr! Sov länge, god frulle bra start på min slappdag. På med varma kläder och ut i kylan med ciccibus, skotta snö var nog det enda vi gjorde ute.
Stockholmarna kom och hälsade på oss en stund förut, detvillsäga min kusiner. Jönssonligan och fika blev det.
Nu ikväll har jag mest bara kollat på film, och för en stund sen kom maboy så nu är det Johan Falk på tv'n. Ska hoppa in i duschen nu och sedan krypa ner i sängen för mys.

PUSS ♥


se upp i backen!

har inte haft lust att uppdatera nu på ett par dar. Men nu är jag här!

Jag säger bara att ha börjat skolan igen är så mycket tumme ner så det inte är klokt. Jag är så opepp på skolan som man kan vara och vill helst bara resa bort ett par månader och komma tillbaka när det är sommarlov! hoppas på att den här treminen kommer vara lika slapp som alla andra terminer på jb.

Igår var den nog emmas och min otursdag, stog och väntade på  bussar som aldrig kom, vi båda började nästan gråta som barn vid söder tull för att vi frös så himla mycket, haha! Väl hemma blev det myskläder och god mat med la familia! Senare kom emmis då blev det fruktsallad och glass och en wallander film på det. När vi vaknade imorse blev det största frullen till ännu en wallanderfilm. Mätta och glada slängde vi på oss varma kläder och kängorna och tog med oss ciccibus till den berömda slalombacken där pappa, mamma och nåra grillade korv. Så vi fyllde magen med korv och åkte även lite madrass, skulle ge oss på ett försök att ta liften upp medans vi satt på madrassen. Vilket inte gick, så vi fick åka skoter upp lata som vi va!
Nu är frågan vad kvällen har att erbjuda, återstår att se. Ska fixa till mig lite grann tänkte jag.








later


wonderful friends and so many memories

Så många vänner, så många fina minnen och stunder. Vissa har man inte lika mycket kontakt med som förr, och man saknar dom så in i bomben.


LOVE ♥







LOVE / L


planked steak

nu har familjen andersson fått för sig att göra plankstek, så fram med plankerna och mosa potatis och skiva köttet, släng på en klick bearnaisesås, klarrt! mums.

Slappat idag, som alla andra dagar på lovet. sånt gillar vi! Mia har även kommit hem så nu är det full fart. Drog fram skidorna med ciccibus idag igen, jobbigt och kallt!
Imorn är det tillbaka till rutinerna, men ska börja morgondagen med ett besök hos mina favoriter, tandläkarna! Det pratas om att dom kanske ska dra ut tänder på mig snart för dom har nu efter ett halvår upptäckt att mina tänder inte får plats, det kunde dom kommit på lite tidigare tycker jag. Men kan glädjas av att det blir fint efteråt! :) 

PUSS 

almost over

lovet är snart slut, och jag har nästan inte gjort någonting på lovet. Fort det går alltså. Är inte skolpepp för fem öre, men blir tandläkaren på torsdag halv nio så missar förmiddagen i skolan, luckyme. ska dock diskutera hur vi ska göra med tänderna, blir troligtvis att dra ut tänder? vill helst bara att dom tar ut skroten ur munnen på mig redan på torsdag. Men får nog stå ut i ett år till om inte mer.

Imorse gick jag och mamma till farmor&farfar och fikade, sedan hem och kollade film och sedan fick jag och cicci för oss att dra på oss längdskidorna och åka ett varv i skogen bakom oss, lyckades med snyggaste vurpan och landade rakt på en stubbe och trodde att jag brutit armen. men hem kom vi hela som tur va. Duktigt av oss tycker jag allt :)
Mamma och jag är sugna på att lämna sverige för en vecka i vår och kanske ta oss till grekland, vi har spanat lite på resor idag faktiskt, fast hela familjen ska med då såklart, man ska inte släppa iväg mig och mamma på egen hand kan jag säga! saknar verkligen värme och sol!

Precis myst vid soffan med päronen, tänkte att jag skulle fortsätta med det eftersom inget annat verkar hända.
men imorn är tanken att jag ska träffa emma liksom sista dagen på lovet. Känner att n¨got måste hända nu sista dan innan rutinerna är igång igen. suck!

hörs, puss


tvmys


vill ha sommar, nog med kyla nu. bad, sol, värme? jatack.


det blev en tripp till staden tidigt imorse med cicci och pappa, cicci skulle vara at the hospital vid elva, sen bar det av till hageby c för att undersöka om det var något att ha. svaret är nej enligt mig. Men det inhandlades en mineral concealer. Får se om det är något att ha!

det har blivit en riktig slappdag, film, soffa och godmat. + en liten brevbärartur åt pappa med cicci, haha.
Nu sitter jag i soffan med mam&pap och kollar på tv, hoppas på en film sen.
Imorn ringer klockan vid åtta, ska ta en morgonpromenix då är det tänkt, om jag kommer upp då villsäga. Men det ska nog gå. Sen när jag kommer hem blire gröt frulle med ciccibus, haha. Sen kommer syster hem imorn också, jag som saknat henne så! Varför skulle hon flytta ända till stockholm?

tv nuva, PUSS

eighteen years celebration




det blev fågeldansen och sen var vissa uppklädda!

Igår var det alltså linnéas 18års fest, riktigt trevligt faktiskt! det blev lekar, efterrätter och mycket annat kul. Måste tacka alla för kvällen och framförallt linnéa :) . Jag och emma kom hem till mig runt två då blev det film, men slocknade ganska tidigt.

Idag sov vi väldigt länge faktiskt, riktigt skönt. blev stor frulle och robinson till det. nu sitter jag i sängen och har inte riktigt gått upp riktigt. Men det låter som pizza och nya wallander snart, ryktas även om fotboll vid fem. Får se om jag hinner.

Nu ska jag ringa pizzabagarn.

PUSS

2010, yesbox!



nyårsafton va verkligen superbra, dock stressigt. men antar att det hör till? först åt vi planka på vilbergens bowling, (alla hade bowlat innan) förutom jag och emma som var jätte sena och stressade för att hinna till käket. Sedan tog vi spånkan till eneby och hamnade hos marcus där det blev lekar och mycket annat kul! Sedan började vandringen hemåt men vandringen blev kort, tog taxi till lägenheten istället. Slocknade nästan innan jag satte min fot innanför dörren, och som ni vet så mår man som man förtjänar idag, kulva? nä, så illa är det inte. kort sagt en riktigt bra nyårsafton!

wallander med pappa nu, japps.

hörs tomorrow!

PUSSSEL

RSS 2.0