pain

ja, nu är lördagen förbi och jag är trött. Viken har varit svart några gånger under kvällen, ja precis. Strömavbrott. men det var inget hinder för att kvällen skulle  bli enligt my's plan. Det blev soffhäng med my och linda här, bättre än inget. vi hann klart med kladdkakan innan andra strömavbrotts attacken. hah. Vi kollade film, och ja prata. Nu ligger jag i sängen och har en fruktansvärd värk i ryggen och benen. Vad har hänt? Jag gråter snart av smärtan. Kom på idéen att sova bort smärtan vilket jag tänker köra på. Hoppas på att det är bättre tomorrow.
Imorgon är det söndag vilket är min hederliga slappdag, plus träning också. ska nog bli en bra söndag. Studiedag på måndag också, gillas!



aj, pain.

goodnight

precis som det ska vara

det är lov och visst har jag haft tid att uppdatera, men orken har inte funnits där.
nu har jag tvingat fram orken för ett kort inlägg innan jag somnar som ett barn. Lovet har varit slappt och jag har mest umgåtts med cicci tror jag, även med bästa brudarna på en liten melkes vistelse en måndag kväll om jag minns rätt. Det har även blivit bio, lite shopping och hängt med bästa bfriend. Ett riktigt slappt och skönt lov, precis som det ska vara. Men det är inte slut än.
Dagen har tillbringats hemma för det mesta, men tog mig sedan till sporthallen och kollade på innebandy med olivia, då viken vann också. Annars har kvällen inte varit mer intressant.
Imorn har jag och my planerat en fet chillkväll "med massa slisk, och utan smink och mysa i täcken och kolla film och snacka och vara uppe jättesent" som my sa. Så kommer min lördagkväll se ut och det gillar vi.
Nu har det blivit längre än vad jag tänkt mig.
No it's time for bed.

lateroo

headache

befinner mig just nu i soffan och ligger här och tycker synd om mig själv. Mår inte alls bra, huvudet värker som aldrig förr och svettas och är varm. är det feber man har då? Jag vill inte bli sjuk, är jämt sjuk och hatar att vara sjuk. Jag som var pepp på träning, får nöja mig med att sitta och titta på. kanske hoppar på bussen och åker till bfriend efter träningen. beror på hur jag mår.
nu ska jag trösta mig med ett avsnitt av one tree hill och hoppas att jag mår bättre.


lateroo,

-

kom precis hem från träningen, jobbigt kan jag säga. kommer kännas i benen imorn.
Idag blev det en svängare till norpan, inhandlade en oversize tshirt/tröja. tights och bikini överdel. kan visa pictures senare, om jag orkar. kan bli imorgon faktiskt.
har ju fortfarande inte planerat mitt lov, tar dagen som den kommer bara. Blivit mycket slappande, riktigt skönt men lite osocialt kan man tycka, haha.



jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, så slutar här.

ciao.

norpan

dags att sätta sig i bilen in till stan med päronen, tänkte bränna lite pengar och hoppas på att jag kommer hem med något fint.

latero


skottat tak




idag har familjen skottat tak, och det var jobbigt kan jag säga. Kan slå vad om att jag kommer att vakna med en riktig värk i kroppen imorgon. men det får man ta. Idag har jag hängt med bfriend. fixat frillan på honom har jag gjort, blev klippklipp. Nu har jag slängt mig i soffan och kollar på wallander. 
Undrar vad morgondagen har att erbjuda. Återstår att se. 
På tisdag ska jag en sväng till stan med päronen iallafall. 

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn en stund,

latero 


jaa, farsan var bra.

nu är ju lovet äntligen här, men denna lördag har varit allmänt långtråkig. Varit sur nästan hela dagen. Det har endast blitivt söskottning, det är galet mycket snö. börjar bli riktigt trött på snön nu faktiskt. Kvällen kommer bli bättre eftersom att min sötnos kommer hit och myser med mig. Pappa har ju införskaffat sig en projektor och en jätte duk så det blir nog häng i soffan ikväll och förmodligen melodifestivalen. Sedan kan man hoppas på att mamma gör något gott och ätbart, haha.
Lovet är för mig helt oplanerat, har ingenaning om vad jag ska göra. Känns ganska skönt ändå, kan ju dock bli ganska tråkigt om man inte kommer på något. Men jag ska nog kunna hålla mig sysselsatt. Tänkte att jag skulle ta mig till stan någon dag i veckan för att bränna lite pengar, känner att jag är värd det. haha.

Igår tog familjen en tripp till norpan, cicci och jag tittade på bio, farsan. och väntade sedan i typ två timmar på mamma och pappa som var på tomas ledin. ganska boring. Farsan var faktiskt bra, eller väldigt rolig i alla fall. Vi hann med en liten runda på stan innan bion också, det inhandlades en typ oversize tshirt. välbehövlig.

Nu sitter jag i soffan och kollar på os med mina päron. Snart dags för fruktsallad har jag hört rykten om, mums.
nu ska jag fördriva min tid med något roligt och vänta på att klockan ska bli tillräckligt mycket så att jag och pappsen kan åka och köpa onyttigt och hämta upp mysweet vid bussen sen är det dags för mys på hög nivå.


galet mycket snö


oversize


latero

inte långt kvar nu

nu tänkte jag försöka blogga lite, min dator funkar inte riktigt som det ska. Den stängs av lite då & då. inte långt kvar nu och jag är riktigt taggad för lov faktiskt, bara en skoldag kvar nu innan lovet. Imorgon är det dessutom kort skoldag, halv nio till halv tolv. Det gillar vi. Vet dock inte vad lovet har att erbjuda, mycket slappande antar jag att det blir. 
Jag har lite dålig fantasi just nu och vet inte riktigt vad jag ska skriva. 

Kan säga att jag ska lämna in datorn till datakillarna och hoppas på att dom kan lösa problemet imorn, då är det dags att ta tag i blorren igen. 

 
bjuder på en gammal bild sen sommaren 08



later

ingen rubrik

min dator funkar inte som den ska, därav dålig uppdatering.
Ska lämna in den till datakillarna på skolan och hoppas på förbättring.

hörs tomorrow.

sweet dreams

har sovit en timme i sängen, haha. Jag är sjukt trött och slänger in bilder på inköpen imorgon istället. Nu ska jag somna till en film.

godnatt ♥


fullspäckad helg

datorn har fått vila nåra dagar.
Idag är det fredag vilket innebär mys med familjen. Det innebär soffmys, massa onyttigt ätbart, och förhoppningsvis en bra film. Tänkte att jag skulle spendera en dag av helgen med familjen. Fär imorgon är det dags för lite firande av emma med bästa girlsen, sedan vidare till tove för fest. taggad som aldrig förr. och på söndag är det alla ♥ dag. Den kommer spenderas med bästa bfriend. Kan bli bio och massa mys!
Idag blev det en kort skoldag, hade bara svenska. Men andreas och jag tränade med vår adept så vi hade ingen lektion typ. Blev stan med olivia, my, gagga och rebecca. Inhandlade födelsedags presenter till både emma & tove. Hittade även lite själv också. tänkte slänga in bilder på det senare.

laterooo


spinningdags


mjurre & emmert.

idag har vi hängt i yxbacken på förmiddagen, men ungefär 150 tioåringar. ni kan ju tänka er själva hur det är! haha. pjäxor skulle på, upp med barnen i backen. Springa efter dom när dom skulle ner i backen eftersom att dom inte kunde stanna. vilken dag säger jag bara! men jag höll mig mest till grillen och fixade käk till kidsen. Luktade som en askkopp på bussen hem. haha. Ska dit på torsdag förmiddag också, då åker skidorna på och överlåter grillen till grabbarna.
nej, men det var faktiskt roligt idag :)

nu ska jag slänga på mig träningskläder och faktiskt ta en liten joggingtur till gymmet där det blir spinning med laget. har ju tur att det inte är så långt till gymmet. haha.

later


yxbacken -

har bäddat ner mig sängen för kvällen nu, känns skönt att komma i säng tidigt. Har packat klart väskan för morgondagen som ska tillbringas i yxbacken och ta hand om tioåringar som ska åka skidor. Jag står nog för korvgrillningen och äter upp all korv. haha. Känns ju lite äckligt att komma svettig och sätta sig i skolan och ha lektion efter yxbacken. men det är sånt man får ta.
Dagen har varit slapp, hade endast fotbollsträning i skolan, blev även en sväng på stan med emma. Fick med mig en sportbh hem.

Nu orkar jag inte skriva mer.

later

trea av åtta.

igår var det cup ja, det gick faktiskt bra ändå. Dock spelade vi skitdåligt vissa matcher. Men slutade som trea av åtta så ganska bra ändå! Var helt seg och helt slut efter cupen men lyckades ta mig till rebecca igårkväll där det var lite folk, trevligttrevligt! :)
Nu har jag precis klätt på mig och fixat mig lite, dags att åka till stan snart. Ska lämna mamma på tåget och en sväng på stan med pappa. Men blir nog en snabb sväng för det är träning halv två som jag vill hinna till.
Nu ska jag packa träningsväska och sen åka.

hörs laater.

helg



Kort skoldag vilket innebar att jag var hemma tidigt. har varit duktig och städat idag eftersom att jag inte hade mycket annat för mig. Traskade sedan ner till viken för cicci jobbade. & nu har jag smällt i mig pizza, ingen orkade laga mat idag så vi kände att vi fick vara lite onyttiga! nu ska jag bege mig till familjen hultgren och umgås med gaggert!
Får inte glömma bort att världens bästa emma fyller arton imorgon, grattis i förskott pullan! ♥

justja tagga in för cup imorgon med ja!

laaateroo!

glass&varma hallon


helt galet gott med glass & varma hallon.

har precis smällt i mig just glass & varma hallon. mums! Befinner mig i sängen och ska göra ett ryck och börja städa rummet nu. men kände att made in sweden lockar mer än städning. Men måste tyvärr göras innan jag somnar. Kan ju även berätta att jag har sjukt ont i ryggen efter träningen igår eller om det kanske var utav kullerbyttorna på idrotten, haha. Sen finns det en chans att jag har sträckt vaden, och har cup i helgen. Men somsagt, det man inte dör utav det härdar man. be a man!  
Imorgon är det kort skoldag, iallafall för mig och emma. Snälla lena sa att jag och emma inte behövde komma till svenskan eftersom vi har redovisat våran bok. Så slutar efter lunch, då ska jag bege mig ner på stan och lämna tillbaka den gråa skjortan jag köpte på gina. Kände att den inte kommer bli så användbar som den andra. Så det är morgondagens planer. Inga planer för kvällen dock. Men något ska jag nog hitta på.
Tillbaka till tv'n.

PUSSY

snöstorm

jag tycker inte om snön längre, nu är det på tok för mycket snö. och ni stadsbor kan sluta klaga på snön för vi på landet har minst dubbelt så mycket snö som er. så put a sock in it! Idag var bussar inställda eftersom det är /var snöstorm. Men kom iallafall hem. trångt och varmt var det på bussen kan jag säga.
Nu har jag precis slängt i mig kyckling och sallad, och ska snart dra mig mot träningen. Men sitter och funderar på om jag ska packa utekläder, för det finns chans till att vi ska löpa ute i löpardojjor och pulsa oss fram i snön. Kommer jag blir sjuk? troligtvis. Har inte varit med och löpt någongång pågrundav förkylning, ser ut som att det här blir första gången, vem vet. kanske sista också, kanske ramlar i en snödriva och fryser ihjäl. who knows!
Dags att packa så att jag inte missar samlingen, hoppas jag överlever träningen.



pusssycat

mums

har precis ätit glass med varma hallon, mums! nu ska jag packa väska och sedan sätta mig på bussen till bfriend. Idag var skolan meningslös, skulle tränat med våran adept. men va han i skolan, nix! det var bara att sätta sig på en buss hem igen. men inte klagar man på kort skoldag inte. Påvägen hem hade mina tår blivit istappar. Ett tag tänkte jag börja springa hem så ont det gjorde + att en semla väntade på mig hemma. haha.

nu är det time to pack my bag.

Laaaaterooo.

new

Har precis gosat ner mig i sängen. tänkte kolla på några ph avsnitt som jag missat, bara för att fördriva lite tid. Är helt klarvaken och inte det minsta trött. Vilket jag borde vara efter en skoldag som bestog av fotbollsträning och sedan idortt, och därefter gå på stan från två till sju. Gick på stan med mia och kom hem med lite grann i påsen. Två skjortor och en oversize cardigan. 
Igår var det slutspel i stegeborgscupen, vi kom trea av tolv lag. inte dåligt alltså. Väldigt nöjd med våran insats! Efter cupen blev det mys på hög nivå med sötnos. Tummenupp. 
Skola imorn, endast träning med våran adept. Soooovmorgon är det enda ord jag får fram! <3

 


pusss&natt

RSS 2.0