lite hemmaträning

hellu!
sitter här nyduschad efter lite "hemmaträning", joinade boxningssäcken idag + lite bänkpress. vi har hittat tillbaka till varandra, höll ju på med boxningssäcken ganska mycket för ett tag sen.
Nu ska jag ta en kopp te och skriva klart frågorna till "frågepanelen" vi ska ha med några tvåor imorgon! dock svårt att komma på bra sammanhängade frågor. Har även pluggat lite körkort idag, gjort datatester. men upptäckte ganska tidigt att man kanske borde läsa lite i boken också! :)

vi säger så tycker jag.

later

full fart.

befinner mig i soffan och kollar på när huggebugge leker, alltid lika roligt! haha.
vi kom precis hem från kalas hos kickis gudbarn linnea som fyllde nio år. fullt fart kan jag lova! idag har vi gått lite på stan och shoppat lite grann och åt lunch. köpte bara en halsduk och lite underkläder.
imorgon ska vi åka ner till gävle en sväng och troligvis gå på nått typ buspalats innan jag åker hem vid tre.
vi hörs nog när jag sitter på tåget imorgon.

later.

inte alls roligt att åka tåg.

jag är framme och klarade tågresan plus byten också, trodde jag aldrig!
dock riktigt tråkigt att åka tåg kom jag på idag. dessutom blev det nått fel på tåget två gånger mellan norrköping och katrineholm, stog stilla i sammanlagt fyrtio minuter och jag höll på att missa tåget jag skulle byta till i stockholm, sprang där med väskan och försökte hitta rätt tåg. haha.
kidsen sover och jag och kicki sitter och nördar vid datorerna och kollar på DH. Såg även nyss en bilist som åkte en liten sväng över grannens gräsmatta (måste ha missat vägen helt), herregud. Tänkte avsluta kvällen med en film innan jag kryper ner i sängen.
Imorgon väntas kanske lite shopping, mat hos bästa mormor och leka med kidsen såklart.
äe inget mer att säga.

godnatt på er.

Söderhamn sa jag.

oj, såg nu att det var 6 dagar sen senaste uppdateringen. inte bra!
men har haft annat för mig och inte haft något intressant att blogga om. Men nu är jag här igen!
Helgen var ganska ovärd, kunde lika gärna ha hoppat över den.
Just nu packar jag resväskan och ska bege mig mot Söderhamn imorgon, hälsa på släkten. Ska bli skönt att komma bort ett tag nu faktiskt, lätta lite på hjärna, hjärta och allt annat nivet. Vet inte riktigt när jag kommer hem, inte bokat något tåg för hemresa än, men antar att jag kommer hem fredag eftermiddag eller lördagmorgon.

nu ska jag packa ner sista sakerna och sedan dra igång en film.
vi kommer nog höras imorgon ska ni se!


dessa sötnosar ska jag mysa med nu i veckan.



later och godnatt.

mot väääääjka

jag hade ju såklart tagit fel på dagar och tider och allt detdär, så jag hade min första körlektion igår och inte idag. gick väl ganska bra ändå, men herregud va nervöst ändå liksom första gången man kör i stan. men jag överlevde ju iallafall!
idag ska jag umgås med kusinerna, bästa mormor och som är här. ska även in på teorilektion vid halv fem.
nu ska vi ner mot vääjka!

later

RSS 2.0