så mycket soffhäääng

ingen skola idag heller, halsen känns som ett enda stort köttsår, pain när jag sväljer. nog om det. har slappat, slappat och slappat idag. endast en massa soffhäng. lite plugg hann jag med också.  ska slänga i mig en bafucin och sen väntar kudden.

later


oh no


neeeeeej! har blivit sjuk igen, kände igårkväll att jag mådde lite konstigt och hade såklart feber. vaknade imorse och hade så sjukt ont i halsen, och feber. so, no school! jag tycker verkligen om att vara sjuk, jag är alltid sjuk på hösten!
har precis stoppat i mig lite mat och ska krypa ner i sängen.

later.


fotboll hela dagen

godkväll ska man väl säga.
sista matchen för detta år spelade jag förut, och  det gick ju mer än bra. sju - noll ska man inte klaga på. skön avslutning med vinst. fick ju tillochmed hoppa in och spela vänster ytter mitt. var inte riktigt min grej, håller mig till libro istället!
dagen har jag tillbringat på grännäs i kylan, kollade först a-lags matchen, åkte hem en snabbis hämtade vinterjackan (hjärta), åkte och kollade b-laget också. nu sitter jag här och fötterna känns fortfarande som isklumpar. haha! blir soffhäng och sova tidigt imorn.

inget mer att säga,
puss

rubrik

kom nyss hem från träningen, övningskörde hem. gick kanon!  var dock inte med så mycket på träningen på grund av denna hemska förkylning. hängde mest lite på planen och såva. nu ska jag slänga mig i soffan med en kopp te och kolla på idol. Imorn väntar en ganska tråkig skoldag antar jag och vad kvällen bjuder på vet jag inte helt klart än, nått kul hoppas jag på!

ciao.


AAAAARRRTOOOOOON!

japp, nu har även jag fyllt då. bättre sent än aldrig får man ju faktiskt säga. och tänkte slå till på stort med ett blogginlägg också, eftersom min kära vän björnskiöld klagar så dant! och här sitter jag nu men smörgåstårta i magen, sista gästerna gick för en stund sen. föröskte svara på alla miljontals logginlägg, men lyckades inte så bra, jag menar alla är ju värda ett enskilt tack! kom inte så långt, ögonen säckar snart ihop!
Dagen har varit great, sång imorse som vanligt ♥ + paket. fick mycket fint, kläder, pengar, smycken, halsduk, väska jaa nivet precis! nödvändiga saker. har inte riktigt känt på det riktiga artonlivet än, vet inte om det är så spännande som det verkar. i helgen hamnar jag troligtvis på krogen, känns som ett måste! nu ska kudden få sällskap!

tack till alla som gjorde min dag super bra! ♥

pusss och godnatt.

RSS 2.0