30 december

jag lever! haft fullt upp nu i jul med släkt och vänner och familj nivet. bloggen har liksom inte varit högsta prioritet. kan kortfatta lite så ska jag nog kunna klämma in en inlägg senare med bilder och sånt som jag faktiskt lovat. julen har varit hur mysigt som helst med min fina släkt och familj. och utgången på juldagen med fina vännerna dög faktiskt. eller okej, det va kul! firar in det nya året imorgon med bästa brudarna på hultgrens landställe. great. nu ska jag kirra lite lunch åt mina päron som är lediga idag. vi höörs

JULAFTON

God jul på er alla! Hoppas ni haft en kanon dag.
Det kan jag säga att jag har iallafall, började morgonen med snören till paketen (till oss barn) haha. Sedan grötfrukost med hela familjen plus släkten som är här. Sedan fixade vi oss och sen var det dags för Kalle, och sen kom farmor&farfar och då blev det att inta den efterlängtade julmaten! Sen spelade vi spel och myste och sen kom ju såklart the one and only, TOMTEN! Bästa klapparna, sjukt nöjd! Tack alla fina nära och kära. Nu har vi kollat svenssonsvensson och slängt på tomten är far till alla barnen :)

Ledsen men bilder kommer imorgon. :)

Vi hörs


23 december

Hello!
Länge sen nu, har inte haft tid att blogga. Jobbat hela veckan, och har varit upptagen med allt julstyr!
Ligger just nu i soffan hemma hos cicci & Dani efter en heldag på stan för att inhandla de sista julklapparna, slagit in alla miljontals julklappar, tillochmed stämplat med sigillstämpel och lack ni vet. Dom blev as fina! Sedan har vi precis ätit mat såhär på kvällskvisten. Great! Ska hämta mia och chrulle som kommer med bussen från Stockholm klockan två inatt. Sedan mot viken där släkten från Söderhamn väntar och julafton imorgon ju. Hur mysigt?
Ska ta massor mer bilder imorgon så det kommer nog upp under morgondagen. :)

Vi hörs


19 december

Hello!
Fick hoppa in som förskollärare idag så nu sitter jag och har rast men nu är det dags att busa med barnen igen! (:
Blir jobb imorgon också, vilket betyder cash som behövs nu såhär i jul! Sitter dock och funderar på när jag ska hinna köpa dom sista klapparna. Antar att jag får ta en sväng på självaste julafton! Haha.
Back to work.


Vi hörs


18 december

Hello! Dålig uppdatering, men jag lever så att ni vet.
Helgen har varit great, myste med finaste tjejerna i fredags och igår var det den årliga "lilljulen", med gröt och paketleken och allt det där!
Hänger just nu hos bästa farmor&farfar och fikar. Ska snart ta mig ut i snön för att traska hem och sen ska mamma och jag kirra en gran!

Räcker så.

Vi hörs


15 december

befinner mig just nu sittandes i min säng. ska ner och hoppa in i duschen nu tänkte jag. sedan väntar mys & film. morgondagen är planerad så att jag tar mig in till norpan för ett nytt försök att handla julklapparmed sis. skulle tacka han där uppe om jag blev klar med alla julklappar imorgon. förmodligen blir jag inte det. 
kan även tillägga att gårdagens träning känns och jag kan knappt lyfta armarna. nacken är helt paj. plus hela ryggen, och jag tänker böna och be för massage av min kära mamma. jag menar, hon är ju trotsallt utbildad massör. då får hon ställa upp tycker jag. 

cut my hair today, lite sådär lagom skönt till jul med nyklippta toppar. 

okej, man ser inte så mycket. men sa adjö till ungefär fyra centimeter. 


vi hörs

14 december

jag är helt slut som människa. tänkte att det skulle vara en ganska slapp fotbollsträning. men åhnej, boxercise en timme och fotboll sista halvtimmen. kan lova er att det kändes att man inte tränat på över två veckor. herregud så trött jag blev! haha. men skönt att man är igång igen. 
imorgon blir det klippning, tack godegud att malin hade tid innan jul.
jobb om dom ringer.
slappa
mysa
softa
ja, min kropp kommer väl palla dom tre sista iallafall! 
trött och detta får räcka. 


fina vänner.


vi hörs

ner och checka läget

idag är jag ledig. ganska skönt faktiskt. var en jobbig dag som fritafröken igår faktiskt, men samtidigt väldigt roligt också. nu såhär när man är ledig ska jag ta med mig pappagawa ner på viken en sväng för att checka läget, och kanske inhandla någon liten julklapp om jag hittar något fint. ikväll är det träning, äntligen. som jag väntat. får se hur det går efter att inte tränat på mer än två veckor. 

lite random bilder såhär en onsdag.






såklart krånglar blorren när jag ska ladda upp den fränaste bilden. 
men det här får räcka.


vi hörs

ändrade planer

tror tyvärr att pappa kom på gym idén endast för att göra mig glad just då! nu blev det ändrade planer. promenad med pappagawa är det nya nu. sen blir det jobb som fritafröken. 

vi hörs


12 december

hello!
det blev inget jobb idag. så familjen körde på en dag i norpan för att inhandla klappar. pekade faktiskt ut några fina jag önskar mig, så nu får vi hoppas att jag varit snäll. 
var supertaggad för träning idag nu när jag inte tränat på ungefär två veckor eftersom att jag varit sjuk. men tror ni att det var någon träning då? NEJ! såklart inte.  så pappa tröstade mig med idén att vi skulle gå och träna på gymmet imorgonbitti innan jag börjar jobba. 
någon liten själ kanske undrar hur klappjakten gick för mig. 

vi säger två tummar upp och jagvet inte världens charmigaste bild! men so what.

klappar blev det. men bilder på inslagningen kan ju avslöja mycket och jag vet ju att några i familjen checkar blorren sometimes. så en bild får räcka för dagen.




hörsdå

tillbaka på banan

hello!

jag är faktiskt nästan helt frisk, så skönt! nu är jag bara lite förkyld fortfarande men tillbaka på banan igen. så imorgon väntar träning och förhoppningsvis jobb. om inte blir det norpan för att inhandla julklappar som jag ännu inte börjat med. men bättre sent än aldrig som man säger. haft en mysig helg, och det gillar vi!
nu ska jag nog slänga mig i soffan och mysa med mami som väntar. eftersom jag inte haft en så händelserik vecka så har ju inte kameran varit i full gång så bloggen känns lite boring utan bilder. men det får ni leva med.

vi hörs då


lucia på vammarskolan

kom precis hem nu efter att jag och sis varit och kollat lucia på vammarskolan, och en liten sväng på julmarknad nere i viken. men så fint lucian var, många minnen man har från vammartiden.
tänkte mest bilder idag och lite text. 
dagen, ja mysa och inte göra allt för många knop!






anna var jätte fin som lucia. 





det får räcka
hörs då

nionde december

har precis kollat på titanic som gick på tv, den blir på något sett aldrig tråkig. dock har jag väldigt tråkigt, trött på det här med att vara sjuk. mår ju bättre men ändå inte bra. men snart kommer sis och hälsar på så då blir det nog fart på mig, förhoppningsvis! sitter och kikar runt lite på julklappar till mig själv och andra, men hur svårt är det inte. både att komma på vad man själv vill ha och vad man ska ge andra. måste ta mig i kragen och sätta igång med klappisarna snart.
men nu, sänghäng och film och invänta syster.





vi hörs



how cute and chubby

inte någon händelserik dag, 
mår bättre men är lite seg. 
hela helgen ska jag mysa och bli frisk, framförallt!
är trött och avslutar med en söt bild jag hittade på hårddisken precis.

jag menar, hur söt och knubbig är inte lisa tolv år. haha 


vi hörs

sjunde december

skrev ett inlägg den femte december som jag missade att publicerade.
haft mycket annat för mig än att blogga nu helt enkelt. drog på mig en jädrans förkylning efter att varit fröken hela förra veckan och myst med söta 'snoriga' barn. eftersom att jag varit förkyld blev min helg slapp&skön. sis kom hem från stockholmo i söndags och då passade vi på att äta julbord när hela familjen var samlad, så familjen plus farmor&farfar åt julbord i gryt. mys. 
måndag kväll blev dock inte lika mys, blev troligtvis smittad med vinterkräksjukan eller som vi tror nån typ av matförgiftning av julbordet för fem av oss har ja, hängt över en hink sen måndags kväll. men nu mår jag bra igen, så svårt att tro att det var vinterkräksjukan. skulle jobbat idag också, men icke. får hoppas det blir jobb nästa vecka. 
kom nu på att jag inte köpt en enda julklapp, skäms! måste göras. 
dags att fylla på magen lite nu efter en och en halv dag utan mat. 

vi hörs



första december

första december och det gick kanon idag på gusums förskola. och jobbade bara halv dag, och vem tackar nej till att få gå hem klockan elva. 
slappade när jag kom hem och tog sen tag i städning, handling och matlagning. vuxenpoäng! nu ligger jag i sängen med min söta mamma och kollar repris på bondesökerfru som vi missa igår. haha. 
fredag imorgon, skönt. då blir det godmat och film i norralund. mys.
sen får vi se vad helgen har att bjuda på. 
nu ska jag fortsätta mysa med mamma! 



vi hörsdå

RSS 2.0