den trettionde april,

nu har jag precis fixat mig lite och ska bege mig mot felicia där det blir grillning med bästa tjejerna. Sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda! tog en sväng på stan och denna fick följa med mig hem.



skinnjackan hennes&mau 299 riksdaler. bjuder på en liten bild på mig också.

ha en trevlig kväll gott folk.

puss

det kliar.

idag har jag slappat hela dagen och försökt göra så lite som möjligt. Mår mycket bättre och imorgon blir det att ta sig in till praktiken. kanske bara inbillar mig att jag mår bättre för att jag vet att det är valborg imorgon och vägrar sitta hemma och vara sjuk? kan vara så, haha.
idag har jag klippt pappa och fick småhår på alla kläder och det kliar som tusan på kroppen nu.nu tänkte jag inta sängen med bfriend och hoppas på att jag är pigg imorgon. 

godnatt.    


vila mig frisk



måste säga att jag mår lite bättre, halsen gör inte lika ont längre.
men blir nog hemma imorgon med, ska vila mig frisk nu. 
ska hänga i soffan nu.

hörs imorgon.

pain, so damn much pain.

varför jag? jag hatar denna smärta i halsen som aldrig vill försvinna! mår fortfarande lika dåligt som förut. Moa får nog tyvärr klara sig själv på praktiken imorgon också. sorry mjurre. men ska jag bli frisk så är det nog bäst att stanna hemma och slappa ett tag till. fan vad synd jag tycker om mig själv. haha.

nu ska jag dra igång en film, svälja två panodil och sedan sova.

vi hörs.

panik

mår fortfarande inte bra, vaknade inatt med panik. Hade så fruktansvärt ont i hela kroppen, visste inte vart jag skulle ta vägen. Svettades, och halsen gjorde så sjukt ont, och öronen värkte. varför är det alltid jag som ska vara sjuk?
det är inget bra på tv heller, och hittar ingen bra film. Ligger i min säng och är sjukt uttråkad. Borde kolla lite på engelska nationella häftet snart också, prov på torsdag om jag minns rätt. känner att det kommer gå sjukt dåligt. haha. sånt man får ta.

later people

prima ballerina, vi pratar sommarfeeling.



där har vi bikinin, tror att den kan bli snygg när man blir lite brun. hoppas på det iallafall.
Köpte även dessa tre linnen på monki i fredags, snyggt till höga jeans shorts eller liknande. det blir nog prima ballerina.

nu ska jag försöka sova och vakna utan detta jävla skit jag åkt på, få bort taggtrådskänslan!

taggtråd känns det som



min dator är tillbaka och är nästan som en helt ny dator efter ett par veckors vila i mitt rum. så nu är det nya tag och dags för uppdatering varje dag. Så sluta inte att läsa.

jag sitter just nu i soffan med pappa och katten, är sjukis så slappar så mycket som det bara går. Tvingade mig till skolan idag, fråga mig inte varför jag gjorde det. känns som att jag sväljer taggtråd varje gång jag sväljer, halsen gör sjuukt ont, näsan rinner och öronen värker och ont i huvudet. ja, ni höra att det är dags för mig att bli sjuk igen. Så jag skippade både träningen i skolan och nu ikväll och skippar nog hela veckans alla träningar. Får ju inte vara sjuk när jag ska besöka grekland den 17 maj. För jag brukar ju ha oturen och vara sjuk väldigt länge om jag blir sjuk.  efter skolan hann jag med en liten snabbsväng på stan då en bikni fick följa med mig hem, kan visa den senare! :)

ser ut som att jag ska spendera kvällen i soffan med kissekatten, blir wallander - arvet senare som jag skulle sett på igår men somnade. hoppas den är great.

vi hörs senare så ska jag visa bikinin.

pusssicat

grattis sister ♥

jag måste börja med att be om ursäkt för denna enormt dåliga uppdateringen. Men min dator är helt off så jag får sno pappas när han inte har den, (vilket jag har gjort nu).
Vi har ju börjat våra praktikveckor nu hos mulle, (vår egna idrottslärare på skolan). En vecka är avklarad, nu återstår bara fem veckor. Hittills är det faktiskt riktigt roligt och väldigt slappt, så jag ska inte klaga.

Idag ringde klockan ganska tidigt för att vara en lördagsmorgon. Då var det dags att gå upp och sjunga för cicci som fyller år idag, grattis sis ♥. Sedan begav jag mig mot motorstadion för match, men resultatet ska vi inte ta upp här. okej, det var inte en jätte storl förlust med vi va spelade verkligen inte bra idag. Vi måste bättra oss tjejer! :) Blev årets första grillning idag, mums säger jag bara. Nu återstår bara att se vad som händer ikväll. kanske ska vara lite snäll och hänga med syrran ikväll nu när hon fyller år och allt.

Längtar till sommaren och värmen gör jag också, men den 17 maj så är det dags för mig, mamma och mia att upptäcka den grekiska ön lefkas, och det ska inte bli helt fel ska jag säga er. Får lite försprång med brännan till sommarn, haha.

det är där jag ska hänga om jag kollat rätt hotell,


hörs

PUSS

El Clásico

har intagit soffan för kvällen alldeles själv, blir en lugn kväll för mig idag. Ska ju nämligen upp vid 6 imorn, match klockan 9 i stan. Känner mig inte så pepp på match just nu kan jag ju säga. Kvällen ska nog spenderas i soffan för att kolla på El Clásico, och det kommer säkert bli en film också. Inte världens roligaste lördagskväll kanske, men ändå skönt.

måste ju säga att jag saknar ciccibus väldigt mycket också, men hon kommer ju snart hem igen som tur är.




Puss


en fredag

hellu!

fredagskvällen har spenderats med my, olle, linda och felle. Vi gjorde väl inte speciellt mycket, felle och jag kollade på talang och solsidan och resten på en skräckfilm. hah.

Åkte till stan idag med emma och tove , det som följde med mig hem var linne, bh, nagellack och adidasbyxor, japp sånna som alla redan har typ. men har velat haft dom länge och letat efter om i mörkblå, men finns inte. och behövde ett par till typ jogging till praktiken så jag inte går runt i nästan samma varje dag. sen tycker jag att dom är snygga också.  det var väl det som hängde med hem.
kan ju kanske visa bilder om jag kommer ihåg nivet.

nu ska jag inta sängen, sweet dreams people.

norpan

bad update, jag vet.

dags att ta sig till bussen för att åka till stan med emma. hoppas jag får med mig något fint hem.
vad händer ikväll? partypepp, ohja.

vi hörs

pusss

1 - 1

gårdagens match gick väl sådär, planen var ju täckt av snö så det var ganska svårt att spela. blev 1-1 och jag tar på mig ena ettan, haha. kapade en motståndare lite lätt sådär i vårat straffområde så det blev såklart straff. äsch, det va bara träningsmatch. annars slappade jag bara igår, fast senare på kvällen kom my hit, så blev lite chill med myran och det är aldrig fel!

mia kom hem igår, så tanken är att jag sa umgås lite med henne nu när hon för en gångs skull är hemma. Så vi ska åka och sola snart hade vi tänkt. Jag har faktiskt inte solat sen i september/oktober, så det är dags nu.

vi hörs senare.

puss

lite sommarkänslor



då var det dags för lite uppdatering kände jag.
Sitter just nu i min säng och kollar på millenium, ska snart krypa ner i sängen. ska upp tidigt imorgon för att åka och spela träningsmatch i sörping mot bråvalla. får se hur det kommer att gå.

Igår slängde jag, my och emma fram cyklarna och trampade ut till anton för grillning och bada tunna. Kan säga att det tog ett tag att cykla ut dit, haha och rädda va vi också. det väckte allt lite sommarkänslor det där med att cykla, som my sa.

Dagen har varit väldigt slapp, har i princip inte gjort något alls. Eller har ju faktiskt övningskört lite. Måste väl ändå säga att det gick ganska bra va. Fick några utbrott på pappa ibland bara, haha.

Tänkte att jag skulle få mig lite sömn nu så att jag orkar upp imorgon.

Godnatt

it's spring

befinner mig just nu ute i solen, tänkte ta vara på den sista solen för dagen.
vet inte riktigt än vad kvällen har att bjuda på, men något kul dyker nog upp!

kusinerna var här en sväng förut på en liten fika, inte alltid man träffar stockholmarna så det var trevligt.
Nu ska jag gå in och slänga i mig något ätbart.

vi hörs

RSS 2.0