en poäng



hellu.
gårdagens jobb gick helt okej, även om det va ny kassa och den förvirrade mig en del. igårkväll var jag hos gagga med emma och bara hängde, kolla på kansig film och åt mängder av popcorn.
idag har jag hängt lite med mamma, tog oss ett varv vid utställningen. inget att ha, köpte jordgubbar och gick hem. Klockan blev mycket och jag åkte till igelfors och sparkade fotboll och kom hem med en poäng som kunde varit tre poäng. resultatet blev 2-2.
nu ska jag sova och vara pigg och glad till morgondagens fotbollsträning och tagga rugby på idrotten.

sov gott.


glass i stora lass

kom precis hem från felicia, där det blev lite soffhäng. Imorgon är det dags för första jobbdagen i glasskiorren. Jobbar från tio eller elva till kanske tre nångång. beror lite på vädret. snart sommar, och då ska jag så gott som hänga i kiorren hela sommaren! like. moneymoney.
dags att få sig lite sömn.

sweetdreams

some pictures

några bilder från veckan i grekland.













där va några av dom.

one new

new in the closet.    




i'm home!



veckan i grekland, lefkas är avklarad och jag är hemma. borta bra men hemma bäst som man brukar säga! har varit en underbar vecka, med bra väder, för det mesta. planet gick vid 23.55 igårkväll och landade på arlanda halv tre, mia tog taxi hem och jag och mamma virrade runt på arlanda och fick hänga där tills fem. kom hem typ halv tio och har inte sovit någonting inatt så är supertrött. har hängt i soffan nu på morgonen, men ska snart ta mig ner till cicci som jobbar. tänkte att jag ska lägga in bilder ikväll om jag kommer ihåg. Det blev en hel del bilder kan jag säga!

nu ska jag klä på mig.
later

Mot alla mysiga greker

NU DRAR JAG!
nu ropar dom på mig, allt är förhoppningsvis nerpackat!
kommer hem om en vecka med tusen bilder!

pusss

hejdå sverige

nu är resväskan packad och imorgon lämnar jag sverige för en tripp till grekland! såå skönt att komma iväg. Får hoppas på att jag, mamma och mia kommer klara oss där nere. hah. lite resfeber har jag allt! planet går klockan sju på kvällen imorgon tror jag, så en litet inlägg innan jag åker ska jag nog kunna klämma in!

PUSSS

match

packat match väskan och ska snart åka till samlingen. väldigt pepp på match faktiskt, så det här ska nog gå vägen!
Imorgon lämnar vi ju sverige, har dock inte packat klart resväskan men det ska jag nog hinna med idag, ska hinna med att träffa bfriend också innan jag åker. lite resfeber faktiskt.
Helgen har varit slapp, nästan för slapp. hängt mycket hos myran men även varit i linköping med några av tjejerna också.

time to go

bakat en kaka

kom precis hem från my, va där och hängde lite med henne, felle och linda. muchoo nice.
Imorgon är det tänkt att det ska bli en tripp till linköping med några av the girls. Shoppa lite grann, och sedan ska my och jag kolla på fotboll. och vad som händer på kvällen är fortfarande ett frågetecken. jag vill hitta på något kul nu när jag ska åka iväg och är borta nästa helg liksom. så jag ska nog ta och hitta på något roligt.
idag har jag, cicci och dani bakat och lagat mat. Kolakakor, kladdkakemuffins och kycklingwraps, riktigt gott och nu känner jag mig 6997789 kg tyngre, haha. men det får jag springa bort på söndagens match.
nu ska jag dyka ner i sängen, dra igång en hederlig och bra film och sova hur gott som helst.

godnatt

only six days left

ett litet inlägg ska ni nog kunna få efter en vecka utan uppdatering. Har haft annat för mig och datorn har fått vila lite. Förklylningen är bättre, tack och lov. Skönt att vara frisk tills vi ska åka, för det är ju bara 6 dagar kvar! skööönt det ska bli att få komma iväg!
Igår var det match mot lindö som ligger etta i serien. spelade riktigt bra och matchen slutade 3-3. Bra jobbat! Blev dock kapad och har troligtvis sträckt ländryggen på högersidan, går som en gammal tant och kan knappt böja mig. så mamma tvingade mig att ligga på spikmattan i 10 minuter och det gjorde så sjukt ont, jag trodde det skulle vara skönt? haha.
nu ska jag hoppa ner i sängen och plocka fram nk häftet och plugga till provet som är imorgon, och imorn är det sista skoldagen den här veckan. galet skönt med långhelg.


tunisien 04


PUSS


fjärde maj



godmorgon!
klockan ringde vid tjugo över 6, då hade ju jag tänkt att jag skulle ta en liten morgonpromenad men ni kan ju gissa hur det blev med det, haha. Ja, sängen lockade allt mer. Somnade om och sov till åtta istället. Skulle åkt med nio bussen till skolan, men missade den. Sitter nu fixad och klar i soffan och väntar på att klockan ska bli så pass mycket så att jag kan cykla till bussen. känns som att morgonen har blivit lite misslyckad.
idag på praktiken är det bara en idrottslektion, ska kolla på när en klass har volleyboll. känns ganska onödigt.

nu ska jag kolla på tv och fördriva tid.

puss

andra maj



måste börja med att säga att vädret varit underbart idag. Sitter just nu i sängen och funderar på om man ska lägga sig snart, är fortfarande inte frisk, hostar och är tjock i halsen. Fan. Kollar på fotboll på dalängen idag, viken - gusum. Jag vill också spela match, vill bli frisk nu! Istället för att sitta här och klaga ska jag gå och hänga i soffan nu.

ciao.


RSS 2.0