26 december

Hello! Här har det inte hänt nått sen i lördag ser jag, men det kan jag lova att det gjort i mitt liv. Jobbat hela veckan fast jag inte skulle, great med andra ord! Bloggen har kommit lite i andra hand nu, nu är det bara jobb, laga mat, träna och sova.
I helgen är det cup, stegeborgscupen i sörpa, ska kolla imorgon och lördag och på söndag spelar jag med bästa laget, kommer gå bra i hope.
Skönhetssömn?
Ja tack


Godnatt


Grabbhäng såhär en lördag.

Hello!
Jag hamnade hos Robin nu ikväll (är fortfarande här). Även andreas, Jennifer och emmie var här, vi lagade mat och vi slog till på planka faktiskt, riktigt gott och trevligt!
Är ju som sagt fortfarande hemma hos Robin med grabbarna och nu kollar vi på jägarna 2.
sjukt vad jag saknat grabbarna alltså!
Vi spikade även att vi ska kolla på Hamilton imorgon. Hört att den ska vara ganska bra?
Ska snart dra mig hem och sova, träningsmatch imorn ju!

Vi hörs
Hehehe


21 januari

Rastlös som jag är har jag nu tagit på mig dom mysigaste kläder jag hittat, ska tillbringa lite tid i köket. Göra sånt som sätter sig fint runt magen, men sånt jag kommer springa bort imorgon på träningsmatchen!
Ser även ut som att jag måste ge mat till en hungrig katt som snart krafsar sönder kylskåpet!


20 januari

Hello!
Sitter just nu på jobbet och har rast, skönt! Stänger idag också, mindre kul faktiskt, såhär en fredag liksom. Men bara att bita ihop :) när jag kommer hem hoppas jag på god mat och sedan slänga i lite färg i håret och byta ut den råttfärgade utväxten till lite rött. Ska bli redhead igen!
Sedan får vi se vad jag gör ikväll, inte bestämt mig än riktigt. Inte heller för morgondagen heller, men hamnar kanske hos Robin.
Söndagen bjuder på lite träningsmatch mot dagsberg, ruuuuligt!
Nu ska jag leka med dom söta barnen igen!

Vi hörs


17 januari

Jobbat hela dagen lång = en as trött Lisa, somnade innan maten och efter. Myst ner mig i soffan med pappsen och kollar på handboll nu. Dags för te snart, sedan väntar sängen och klockan är ställd på 04.45. Puh! Hur ska jag orka ta mig upp?

Vi hörs


knutgubbe

okej, jag ger upp nu. jag är sämst på sånhär. och har inga bra program på den här datorn så jag kan fixa bilder med ja, text och sånt. så detta får räcka för dagen. 

igår var det ju knutgubbe och vi var så otroligt fina. kvällen dög, men kunde ha blivit roligare. hann inte med så många hus i år och det märktes faktiskt när jag vaknade imorse, var bara trött.
men tack alla fina som var där och gjorde kvällen great! 

nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film. jobb väntar imorgon och veckan ut. yes.




snodde bilder från emmas blorre. http://beautyofthedark.blogg.se/


vi hörs

15 januari

hejhopp!
tänkte leka lite med min design på blorren och dissa converse bakgrunden som jag inte ens vet hur den hamnade där. och detta är alldeles för krångligt för mig egentligen, men vafasen får väl bli som det blir. 
tänkte slänga in lite bilder från gårdagen om jag får tag på nåra.
vi hörs väl sen om jag inte lyckats ta bort min blogg eller nått. haha

hörs sen då

fotboll hela veckan.

kom för en stund sen hem från tredje fotbollsträningen den här veckan. riktigt roligt idag, trots att vi var ganska några eftersom det var frivillig träning idag. och träning på lördag. pratar vi beach 2012 eller?
slängt i mig käk och nu ska vi familjen kolla på abduction. iochförsig redan sett den på bio, men den är lätt värd att se två gånger! 
slänger in lite bilder från träningen i måndags :)




bästa laget


vi hörs

attrubrikerkanvarasåsvårt

Precis hemkommen från kvällens fotbollsträning. sitter nyduschad och mätt i soffan. tänkte inta sängen och kolla biggest loser sverige på play. var hos emma innan träningen, där mirelle också va. checkade lite knutgubbekläder. kommer bli gryyymt! imorgon väntar jobb och även fotbollsträning på kvällen. 
helgen kommer bli great hoppas jag på, ska kolla nyårsrevyn med familjen och nåra vänner till familjen och kanske även lite käk någonstans ryktas det om, mys! och lördag blir det knutgubbe. 
kan flika in med att jag är riktigt sugen på att åka utomlands. frågan är när, höst?
nu blir det sänghäng.



11 januari

Aldrig varit såhär trött i hela mitt liv, idag var det vara upp och hoppa klockan kvart i fem imorse, YES! Började klockan 6. Puuuh! Trött kan jag lova er men nu har jag intagit sängen hemma och ska sova en stund sen åka till Emma och mirelle :) sen är det även träning ikväll, hur ska jag orka?

Sömn behövs.
Vi hörs


9 Januari

hello!
befinner mig just nu i soffan efter att lagat till lite lunch. börjar jobba klockan ett idag, känns ganska bra såhär en måndag. har bara planeringsdag på förskolan om jag förstått rätt. så det är ju ganska så soft. 
träning ikväll också, då vi ska ta lagfoto och enskilda till hemsidan. jag har såklart fått ta på mig ansvaret för kamera + stativ, vilket jag säkert kommer glömma. ska försöka komma ihåg. 
vilket roligt inlägg det blev då. YES! 
blää, vi hörs. 


mamma och jag på sandvikebergen i somras.

när jag ändå är igång...

kan jag ju slänga in några nyårsbilder.






hade världens mysigaste nyår, men fick dock inte dom mysigaste och finaste stunder med på bild, när vi satt och åt, eller när vi firade tolvslaget i badtunnan. men en liten inblick på hur vi hade det fick ni ju iallafall, haha!

varit ledig nu efter jul, men imorgon är jag back to work på gusums förskola där jag ska jobba nu i två veckor, och förhoppningsvis längre, hoppas!
ska nu inta sängen.

vi hörs

släpper den sena bildbomben







tyckte att det räckte där. 

i'm back & vi hörs!

hfednsklöäasssblldddddsööössssbdfshfbndksaööaaöaö

laggar sönder när jag ska försöka blogga, vilket resulterar till att jag skiter i det. måste samla tålamod och ni märker när jag bloggar nästa gång. inom en snar framtid. pussssssssssz

RSS 2.0