bästa teammates

hej mina trogna läsare!
bad update, menmen.

Igår var det gif fest i gusum och dagen började med prisutdelning klockan två där jag fick två priser och ska ärligt säga att jag blev riktigt chokad men samtidigt riktigt glad, trodde aldrig att jag skulle få priser. men det var roligt att bli framröstad av mina teammates, det var priset som kändes bäst att få.
Sedan hem och käkade och slängde i hårfärg i håret som innan var råttfärgat. så nu äre mörkt. Blev stressigt och gawa skjutsade oss till malin där det var förfest och där alla goa och härliga brudar var(dock kunde ju inte alla vara med). Sedan ner mot viran där det dansades riktigt mycket. Riktigt rolig kväll faktiskt, och somnade gott i hultgrens säng inatt :)

idag mådde jag alldeles kanon, lite ont i huvudet imorse bara. Hr pluggat lite idag och ska nu gå och hänga med kusinern som är här. Blir nog att ta mig ut och övningsköra en sväng med gawa sen också, har ju trotsallt min första körlektion på tisdag. haha!

tack för en toppenkväll bruuudar.






bilderna är lånade av lalla.
later

25 november

befinner mig i sängen och ska snart sova.
igår tillbringade jag min dag med mamma, pappa och mia i Stockholm. Vi hjälpte mia att flytta, åkte till ikea och fixade i hennes nys lägenhet. puuh, jobbigt och tungt för armarna var det ska jag tala om för er.
Dagen har varit helt okej, dansen var rolig idag. Projekt lektionen var slapp.
Imorgon slutar jag halv tolv, dock teorilektion halv fem. Får försöka fördriva min tid imorgon helt enkelt.

nu ska jag sova.

godnatt sötnosar!


some new things in the closet


detta är dom senaste inköpen. skor, nilson. jacka, jc och tröja hm.
fick även med mig ett par tights och en typ klänning från monki men kameran dog och jag är trött så det fick ni minsann inga bilder på, men ni klarar er.

det var skönt att komma igång med träningen faktiskt, riktigt roligt också. lagfest på lördag ska bli kul också.
imorgon är det bara dans i skolan för mig, slutar efter den. ska ta tag i mitt liv efter dansen och gå och skriva in mig på körskolan. så imorgon blir det gjort. Blir även en sväng på stan med syster och mamma när jag slutat. ingen shopping för mig, spara lite pengar ska man väl också göra! lite plugg ska jag hinna med imorgon också, ska jag nog kunna klämma in.

nu så är det dags att dyka ner i sängen. sweet dreams.


äntligen

det va ett tag sen!

precis bytt om till träningskläder, inomhusträningen drar igång nu ikväll. great! hade ju lovat att visa mina inköp, så ska göra det sen när jag kommer hem, även om ingen kanske är intresserad av att se dom. haha!
nu ska jag packa väskan och sedan dra mig mot träningen.

later


mycket på gång

godkväll får man väl säga!
sitter nyduschad i min säng och tänkte snart dra igång en film och försöka sova.
Hade bara dans idag i skolan, tog mig ner till stan för att köpa ett litet paket till ivonis och fick även med mig ett par boots hem klumpiga och fina! (som jag visar imorgon). Satte mig på bussen hem och gick och köpte mig ett par strumpbyxor och en as mysig filt som jag ska gosa med sen! satte mig sedan i frisörs stolen och blev klippt, koort (tycker jag) men skönt att få bort det slitna. ni ska få se resultat imorn!
har även köpt mig en ny jacka häromdagen, en typ kappa men vet inte om jag ska ha den, aaaah beslutsångest!
Imorgon så är det mys i hultgrens stuga med henne och emma, ska blir hur mysigt som helst. Bada tunna, äta gott och göra allt det där ni vet. kommer bli great!
På lördag så är dags att fira ivona hos henne och sedan utgång på det och det kommer bli sjukt kul!

nu är det dags att slänga sig i sängen.

good night


rubrikerärintemingrej



befinner mig i sängen och tänkte snart sova faktiskt. slapp och skön skoldag, stan med bra brudar. hem och slappade och sedan hoppa in i bilen och övningsköra en sväng, gick som en dans på rosor. haha! imorgon ska jag kolla upp vilken körskola jag ska tillbringa tid på nu fram över, känner att det är dags att ta tag i den biten.

kudden ska nu bli min vän.
sweet dreams!

sweet dreams

sådär, då var sminket borta och gaddarna borstade! ska slänga mig i sängen nu och sova länge imorn.
har skakat rumpa ikväll med tove&mallan, helt okej kväll faktiskt :)

mot kudden,
godnatt på er.


håll er inne!

snart dags att sätta sig i bilen och övningsköra en sväng innan jag sätter igång med plugget. börjar tycka att det är riktigt roligt att köra. värre är det ju i och för sig för pappa som tvingas sitta bredvid och lyssna när jag sjunger för fullt och kör. men han får stå ut!
var ovärt att åka till skolan för min del, kollade bara på dansen men gick på stan en sväng efteråt. hängde sedan med hultgren efter hennes besök hos tandis! vi kollade på film, åt lite godsaker och sov. perfekt torsdagsmys i detta väder!


jag och min vän hultgren förra året.

nu ska jag tuta och köra.
ciao

en dans på rosor.

godkväll!
har upptäckt att blorren ser ganska boring ut utan bilder i inläggen. så ska leta fram kameran och bli bättre på det där, i promise! gick bra hos doktorn, var tydligen bara att vila och vänta ut hostan. men hur lång tid ska det ta?
övningskört idag med, gick som en dans på rosor. börjar bli en riktig hejare på det där nu! haha.
ska nu hoppa in i duschen och sedan röra mig mot kudden.

sweet dreams.

monday

så mycket soffhäng att bloggen fick vila lite. slapp helg, har bara myst med mina söta vänner, inget jag tackar nej till! fortfarande sjuk vilket är väldigt tråkigt, men med ett besök hos farbror doktorn imorn ska jag nog vara fit for fight sen!
har inte tränat på jag vet inte hur länge nu. får lite panik.  tycker att fotbollen borde dra igång nu igen efter våra två veckors ledigt.
just nu sitter jag i min säng, tänkte slå på tväään och hoppas på att det finns något sevärt. ska övningsköra sen med pappa, börjar gå ganska bra nu faktiskt. haha!
nänu räcker det.

pusss

RSS 2.0