spela spel.

befinner mig i sängen just nu, tar det bara lugnt och kollar på film. riktigt skönt faktiskt! skolan var ganska seg idag, började med att sitta och frysa på parken i en&enhalvtimma. Är förkyld så skippade träningen idag, kanske inte så bra idé att sitta där och frysa då. menmen. Efter skolan blev det en sväng på stan med angelica, ett par tights följde med i en påse hem. Kvällen ser lugn ut, blir nog att inta soffan vid åtta då det är mammas pojkar på tv, haha! Blir nästan lite nervös här i sängen, cicci springer runt utanför mitt rum och är uttråkad och vill spela spel med mig. kanske ska vara snäll och göra det? :)
en vecka kvar i skolan och sen lov, kan lova att jag längtar. Blir nog att åka till söderhamn den veckan men hoppas även på party på haloween som vi pratat om.

nu väntar cicci, bäst att leka lite med henne nu. hah.

best friends can forgive anything, i hesitate but also hope i guess.

blod, svett och tårar

ajaj, nu är tandställningen i underkäken på plats, och fy sjutton va ont det gör. spänner i hela huvudet. men man får tänka på att tänderna blir fina om nått år! det va inget trevligt besök hos tandläkaren idag, eller det ända bra var väl att tandställningen kom på plats, för att den skulle komma på plats krävdes blod, svett och tårar. man bänder upp munnen med en platssak och då spänns ju läpparna ut, och då kom min smarta tandläkare på idéen att han skulle dra lite i min läpp och då började det storblöda i hela munnen på mig och det gjorde fruktansvärt ont så att jag faktiskt fick tårar i ögonen, tro det eller ej. det blödde ett tag och sedan kom han på att stoppa en liten bomullstuss i munnen, snabbt tänkt! där av blod och tårar. svetten kom när jag va förbannad på honom och sa att han inte kunde slita i min läppar för att det skaver då, haha ;). näfy, ska byta tandläkare. nu ska jag trösta mig själv och kolla på en film :)



puss

11 oktober

befinner mig i sängen och tittar på ensam mamma söker med cicci. Har legat i sängen nästan hela dagen och kollat på massa filmer. Precis så en söndag ska vara! Kollade på hockey idag också, viken vann :) men så himla kallt det var, hade ingen känsel i tårna när jag kom hem så ska klä på mig mer till nästa hockey match. nu ska jag kolla på en film och sedan sova. även en big day tomorrow, blev ännu mera braceface, får tandställning i underkäke imorn, så har proppat i mig massa mat. kommer ju knappt kunna äta imorn.
kan berätta helgen lite kortfattat, i fredags firade nåra tjejer i klassen ivona, så vi käkade på golden bangkok, supermysigt. sen åkte jag hem till gagga och va där med emma och rebecca :) i lördags slappade jag mest men på kvällen åkte jag till gagga med rebecca, emma linda och felle :) vi gick till melkes och käkade pizza och kollade på fotboll, även emma högö kom då. efter första halvlek gick i hem till tobbe för att se andra halvlek.
tack för en bra helg alla !

nu ska jag kolla film och sova.

pussy!


gaggas place

befinner mig just nu hemma hos angeliga med rebecca och emma. Nu väntar vi bara på linda. Inga planer för kvällen än faktiskt, men blir väl kanske att kolla på fotbollen. Har precis varit och köpt lite godis, mums. nu ska jag vara lite social,

later,
Pussyyy

nya dojjor

precis hemkommen från angelica, emma och rebecca va även där. Blev mycket snack och lite idol. kom dit vid halv tio för vi har nämligen firat ivona i stan eftersom att hon fyller år på måndag. käkade på golden bangkok, kan säga att thaimat inte är något att hurra för när det gäller mig. men visst gick maten i. framförallt friterade räkor, mums! jag och emma stannade kvar efter skolan för att invänta besöket på golden bangkok, en lång väntetid, närmare bestämt fyra timmar gick vi på stan. vi hann med en fika, lämna tillbaka ett par skor jag köpt. men även gå in och kolla på skor åt mig i alla skobutiker i hela norrköping, med efter mycket om och men hittade jag ju iaf ett par, men hade beslutsångest som ledde till nästan kramp i hela kroppen. valde mellan två skor tog dom som va minde snygga med abslout skönare. bra val! en väldigt mysig och slapp dag. tack brudar!



nu ska jag kolla på en bra film och sedan sova i minst 10 timmar :)

sweet dreams.
pusssyyy


plugg



befinner mig just nu i soffan, kollar på grey's anatomy med pappa. det är dags för lite engelska plugg, även sätta mig bakom ratten en stund även idag. Sedan inta soffan igen för en johan falk film med pappa, tror även att markus kommer senare. imorn är det fredag vilket innebär helg, ska bli superskönt. Blir en fika på stan med angelica och linda efter skolan för att prata lite om hur det blir med fotbollen i vår. Har inget mer planerat i helgen, men ska försöka lägga in lite gym kanske? :)

nu ska jag plugga.
hörs.
pusssssy

stanna inne.



nu ska jag sätta mig bakom ratten med gasen i botten! dags att övningsköra lite med pappa nu, jag undrar om jag någonsin kommer att klara körkortet. beroende på hur dålig jag är på att köra. så somsagt håll er inne :) vågar inte riktigt ut mig på de stora vägarna i viken, så håller mig till perkeringarna och småvägrna. hah.
nu ska jag byta om sen tutar och kör vi!

hörs laaateroo!

6 oktober

äntligen hemma efter en ganska så tråkig skoldag, har typ legat i sängen ända sen jag kom hem vilket har varit riktigt skönt! lite tråkigt att det inte är träningar längre, måste verkligen ta tag i träningen själv nu så att jag inte ökar storleksmässigt, haha! fötterna mår ju dock inte så bra eftet matchen i helgen, ena foten är svullen och den andra är öm och lite lila. japp, motståndarna hatade mig! får se hur fötterna mår imorn på idrotten. men det är väl så att det man inte dör av det härdar man va, right?

Köpte även ett par dojjor igår, vet inte riktigt om jag ska behålla dom men lutar åt det. Tar ju dock 10 minuter att få på sig skon på högerfoten eftersom att min häl är enorm på höger foten haha! Får väl hoppas att det går bättre om jag går lite i dom.



tänkte dra igång en film nu,

hörs, pusss.

monogami&polygami?

Jag har svenka,
det är tråkigt
och jag vill hem!
kortfattat så sitter jag i skolan och har svenska och gör något tråkigt arbete om monogami och polygami och fråga mig inte vad det är. Det är tråkigt och jag och moa har inte ens börjat. hah. dags att sätta igång nu kanske?
Dålig uppdatering på bloggen, jagvet. men har inte haft tid, varit mycket plugg i skolan nu. men det ser lugnt ut på den fronten nu så det dags att bli bättre på uppdateringen. Har ju dessutom inte fotbollsträningar längre, så nu blir det mer tid över till annat, men måste ju hålla igång lite ändå så att jag inte börjar rulla fram, så har tänkt att börja gymma och ta några löparrundor i veckan. fram med viljan bara!

nu tjatar moa om att vi ska jobba.
så later blorren.


RSS 2.0