31mars

blev en kort skoldag, endast engelska (utan lärare), ja jag kunde lika gärna stannat hemma. sedan vidare till doktorn, slapp då att göra nk provet i skolan. ganska skönt eftersom jag inte hunnit pluggat något. pappa och jag åkte ner och lunchade på viken förut, åkte även och kollade på tv och nu har jag precis klippt honom. Nu är det dags att byta om till träningskläder och sedan knalla bort mot folkets hus. Imorgon är det sista skoldagen innan lovet, känns väldigt skönt faktiskt. Dock ganska mycket att lämna in nu innan lovet, men det fixar sig nog. :)

hörs, puss

plugg med två nötter



japp, idag har dom här två nötterna varit här och pluggat med mig. Vi hade ju bestämt att vi skulle plugga vid ett, men icke. Man fick såklart ett sms 09.10 där det stog att jag skulle vakna för att dom skulle komma. Det var bara att gå upp och käka frulle, slänga sig in i duschen och vips så plinga det på dörren vid tio. vad har vi hunnit med då? pluggat lite grann faktiskt, lagat baconröra och tusen kilo spagetthi, massor med sång och dans. spelat in tretton filmklipp, ätit bullar, mer sång och dans, en vikenrunda för att handla glass, och så besök av tobbe och ännu mer sång. Allt detta har vi hunnit med på sju och en halv timme. duktigt av oss. haha. näe men sjuk dag och sjuka människor. haha! jag ska ta tag i pluggndet nu, och kolla på dating in the dark. Imorgon är det english och läkarbesök, därav inte nk prov imorgon!

nu börjar dating

puss

purchase




en dagens och inköpet.

var lite inne på svarta låga converse, men hittade inga. och har kommit på att vita är mycket finare även om de kommer bli skitiga direkt. haha.
Tanken är att jag ska plugga lite ikväll, men först lite soffhäng. Sedan dags för nk plugg, engelska och pbl. Imorgon är jag antingen ledig eller börjar halv ett. är dessutom ensam hemma imorgon, cicci åker till gran canaria och mamma & pappa är i stockholm och kommer hem onsdag. Så jag har sagt att mysweet ska komma och mysa med mig. 

nu ska cicci och jag mysa framför tvn.

puss


världens bästa mamma

godmorgon! har precis gjort mig klar för skolan. bara väskan som ska packas innan jag åker till bussen.
Vaknade riktigt tidigt av att klockan ringde, då var det dags att gå upp och sjunga för världens bästa mamma som fyller år idag.
Har nog beslutat mig för låga, vita converse även om dom kommer bli dunderskitiga. haha.

time to go.

pusss


which shoes?

det är söndag och jag känner mig helt seg. Jag slappade med felle och olle igår, somnade tidigt och sov länge. hur kan jag då känna mig seg?
Idag bestämde jag mig att ta tag i plugget, men det gick ju precis som jag trodde. Ingenting gjort! precis som det ska vara, gör klart allt dagen innan. haha. Idag har jag bara slappat, ja ni vet hängt i soffan, ätit och suttit här. Snart dags att laga mat och sedan inta soffan för kvällen. mysweet kommer ikväll nångång också, mys.

Imorgon är det dags för skola igen efter en vecka i idre, men går ju bara en vecka i skolan sen är det ju lov igen. Efter lovet är det även 6 veckor praktik, moa och jag ska vara idrottslärare på skolan med mulle. roliga veckor att se fram emot. haha. så det är ganska slappt i skolan just nu. Tänkte även ta en svängom på stan imorgon för att köpa nya converse. Tvättade mina i tvättmaskinen, men dom blev inte rena någonstans. Antar att det måste vara ett tecken på att de är för slitna och att man måste köpa nya. Men frågan är om man ska ha låga eller höga, och vilken färg?



det lutar åt låga vita, tror jag?


matdags, pusss


jordens tråkigaste



befinner mig just nu i sängen med en skål yoghurt. kan säga att det är bättre än festen jag kom hem från för nån halvtimma sen. jag förstår inte hur det kunde vara så himla tråkigt. Nåväl, nog om det. Imorgon är det dags för första träningsmatchen. och jag, tjejen med kollen vet inte mot vilka eller vart den är. Det ända jag vet är när samlingen är. Yes, vad jag är duktig. Nu ska jag tvätta bort allt smink och dyka ner i sängen och vakna av att klockan ringer vid åtta.

Puss

borta bra men hemma bäst

godmorgon.
kan ju börja med att säga att det var underbart att både somna och vakna upp i sin egen säng.
nu är det tänkt att jag ska hoppa in i duschen för att sedan åka till farmor&farfar på lunch.
Har ingenaning om vad som händer idag, ska nog ta tag i pluggandet lite grann sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

Vi hörs senare


sjukt bra vecka

nu är jag hemma efter en sjukt bra vecka i idre med bästa klassen. Helt slut i kroppen och vill bara inta sängen och sova i hur många timmar som helst. Är ju ledig imorn så jag tar nog en rejäl sovmorgon. Tycker att jag är värd det.
Nu är jag för trött för att skriva ett ord till.


kan ju bjuda på en liten bild också.

vi hörs imorn. blir nog att jag slänger upp lite bilder då.


godnatt

idre, here i come

nu är allt packat och klart, äntligen. har nästan hållt på hela dagen. Åkte till my förut och hängde lite med bästa brudarna linda, felle och olle och my . aldrig fel! 

Imorn bär det av till idre då, kommer vara utan dator i fem dagar, hur ska detta gå? 
Jag kommer nog klara mig fint, tror att det kan vara nyttigt för mig att skippa datorn ett tag, haha. 

nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film så att jag orkar upp imorn. Kvart i sju blir jag upphämtad, suck. Men har en tio timmar lång bussresa att se fram emot, sova hälften, äta hälften. yes! 

Ha det så bra gott folk, hoppas jag kommer hem hel. 

puss 

nittonde mars



kom hem från felicia för ett tag sen, har spenderat min kväll hemma hos henne med my också. Glass med varma hallon + solsidan och sedan somna alla i felles säng, mysigt! Ska snart krypa ner i sängen och kolla på en film.

Imorn är det packning som gäller, inte börjat någonting. sedan får vi se vad som händer imorgonkväll.

ingen ork till att skriva mer.

hörs imorgon

loser

Biggest loser på tvn och pappa, jag och cicci hänger i soffan. Dags att åka till ica snart och köpa glass, mums. Kanske ska tuta och köra lite med pappa också, får se. Känner att jag måste komma igång lite med körandet.

veckan har gått fort, redan fredag imorgon. Då blir det svenska och sedan besöka tandläkarn för att kolla in bilskroten jag har i munnen + slänga dit lite gummisnoddar. känns jätte bra, verkligen. jag tar snart ut tandställningen själv med en tång eller nått. Jag överlever väl ett tag till kanske.
Imorgon ska jag även börja packa lite grann så att jag inte sitter där söndag morgon och inte packat nånting. Skulle egentligen vara typiskt mig.


hörs


dating in the dark



god lunch med mamma på lillablå. sedan vidare till vårdcentralen, farbror doktorn kände och kollade lite på min hals, checkade in några födelsemärken som ser konstiga ut. Till sist det värsta blodprov för att kolla om jag någon infektion i kroppen eftersom att jag är förkyld så ofta. hatar nålar! jag överlevde iallafall. gick förbi cicci på valdixi på vägen hem, stannade där och pratade en stund och traskade sedan hemåt, hann ta en bild på vackra, snöiga viken också.
Skippade dagens träning idag med, jäkla förkylning. Vill inte bli mer förkyld och missa idreresan. Får se hur det blir med träningen imorgon.
Imorn är det dags för yxbacken med hela idrottsprogrammet. ska bli kul faktiskt !
dags att plocka fram lite kläder till det kanske.

Just nu kollar jag på dating in the dark, helt sjukt kul. haha.

Nu ska jag busa med cicci.

pusss

sextonde mars


my outfit today.

Tog sovmorgon imorse och har bara legat och slöat i sängen hela morgonen, tog en rejäl frukost och även suttit ute i solen en stund. Några ytterligare fräknar hittade till mina kinder.
Nu har jag precis fixat mig lite grann, ska ner och luncha på viken med bästa mamma. Sedan vidare till farbror doktorn. Ikväll är det träning, men får se om jag tar mig dit. Har ju åkt på en liten förkylning, kanske inte är värt att träna nu när vi ska till idre snart. Får se hur jag gör!

dags att bege sig mot viken.

hörs senare

doctor

intagit soffan och tv'n är på. antar att jag ska hänga i soffan hela kvällen. precis varit och handlat med gawa också.
Idag var det träning/idrott hela dagen i skolan. Skippade dock fotbollen eftersom att jag är förkyld och inte vill missa idre resan pågrundav en förkylning. idrotten höll jag och ivona , det gick väl bra måste jag säga!

Imorn har jag sovmorgon och börjar halv ett, men ska till läkaren kvart i tre, så måste ändå åka med halv ett bussen från stan om jag ska hinna till kvart i tre. Så då blir jag hemma imorgon. Skönt!

nu ska jag hämta något ätbart.

hörs


blue



sitter i soffan och tittar på avatar med familjen. Hittills är den riktigt bra, trodde inte att avatar skulle vara mig grej riktigt.
Skulle åkt in till sörping och kolla på markus match med pappa, men pappa orkade inte och jag kände mig inte så pepp på att sätta mig på en buss. (om det ens gick någon buss). Men han kommer hit senare iallafall, mys! Nu ska jag ta mig tillbaka till soffan så jag inte missar allt för mycket.

hörs imorgon

results



där har ni resultatet på färgen på håret. Syns inte så mycket eftersom att jag nästan hade den färgen på håret innan. Bara att det som var kvar av de blonda slingorna och utväxten är borta. Det är även lite mer glans i håret nu. Håret är mörkare i verkligheten med. Men gaaash va slitet håret är, bella kom hem och klipp mig! Klippte ju lite grann på topparna igår. men vågade inte klippa det uppklippta håret ifall att det skulle bli hackigt.

Igår åkte jag till emma med bästa brudarna, kollade på melodifestivalen, snackade och spelade spel. Rund elva fick vi för oss att alla skulle åka ner till viken, hamnade hos gagga där vi spelade ännu mera spel. Sedan kom robin och lukas en sväng också. Klockan två kom bästa pappagawa och hämtade mig, emma och cicci som var på dsson. blev bästa söndagsfrullen förut , och emma åkte för en stund sen. Dagens planer är träning halv två och sedan kanske kolla match i sörping ikväll. får se hur det bli med det. Nu ska jag och gawa hämta big sis vid bussen.

later

hair colour



japp, nu är det dags att säga adjö till råttfärgen. haha. nejdå, så illa är det inte.
resultat kommer senare!

puss

hair project

Underbart att vakna av att solen lyser på en.

Igår blev det häng i sporthallen med vikengänget, roligt som alltid med dessa människor! När jag kom hem somnade jag direkt med alla kläder på och vaknade imorse med allt smink kladdat i hela ansiktet, haha.

Dagens sysselsättning har varit klippning av hår. Kände för att prova på att klippa mig själv. Blev bara topparna så det blev inte så farligt iallafall. Nästa projekt blir färgning av hår, ska åka och köpa färgen nu.
ni får se resultat när jag är klar!

sunglasses on.






GEMIGVÅRGEMIGVÅRGEMIGVÅR

bloggen blir inte som jag vill ha den, har suttit och pysslat med en ny header. Men det går inte som jag tänkt mig. Men nu har jag bestämt mig att ta tag i det nån annan gång. haha!

Ja, nu var det ju ett tag sen nu hörde något från mig. Men jag mår kanon, eller nu överdrev jag. Jag är förkyld och känner mig lite hängig. Men jag har absolut inte tid att bli sjuk nu, nästa vecka väntar ev träningsmatch och så åker jag till idre med klassen den tjugoförsta mars. Jag är sjukt taggad till idre resan. Var ett tag sen jag va i fjällen, så nu är det dags igen. Vi ska ju även ha en heldag i yxbacken på onsdag, lite bra uppvärmning. 

Idag fick jag lite sovmorgon, åkte till parken och kollade på fotbolls sm. Superkallt så kollade bara första halvlek. Efter skolan kom systrarna och hämtade upp mig så blev det en sväng på stan. Roligt att ha big sister home. Inte varje dag hon är hemma. Mia och jag tog en sväng till hemköp förut dör vi inhandlade naturgodis. Så jag har fastnat i soffan och suttit här ett bra tag.

something to eat, yes!




from h&m.

 

a change

ska bli en liten förändring på bloggen nu, ska fixa till den lite. den får se ut som den gör just nu. Får ta tag i det en annan dag. för nu ska jag kolla på film.


soffhäng med bästa brudar



kvällen har spenderats med dessa sötnosar plus gagga och rebecca. Började kvällen med innebandy, viken förlora dock. Såg nästan inget av matchen, vi satt och pratade om gamla minnen istället. Sedan gick vi till olivia, där det blev massa soffhäng och en konstig film som skrämde mig och felle. hah. Nu ligger jag i sängen och är näst intill dead. är trött och vill sova i tusen timmar och vakna och vara superpigg och utvilad.

jag hade tänkt somna till en film nu.

vi säger att vi hörs.

helg

kort skoldag, tummen upp!
mötte cicci och pappa på stan, köpte mig en skidjacka och snowboard boots. Lite idre feeling sådär.
nu har jag och cicci precis blivit klara med smörgås tårtan.
jag vet inte riktigt vad kvällen har att erbjuda. men det vet jag nog snart!

nu ska smörgåstårtan ätas.

later

ge mig sommar.

jag lever,
min dator är har inte varit som den ska. Har skrivit tusen inlägg men datorn har dött innan jag hunnit publicera dom. Därför har jag väntat tills min dator är som den ska vilket den är nu, i guess.

Kan säga att jag mår kanon iallafall, är dock skoltrött. vill ha sommar. det är galet vad jag längtar till sommaren. Jag ska göra den till den bästa sommaren någonsin, visserligen säger man nog så om varje sommar. Det positiva med skolan är att vi har väldigt några "skolveckor" kvar. Vi ska till idre vecka tolv med klassen. Påsklov, sex veckor praktik och ja. efter praktiken är det nästan sommar. jamen slutet av maj iallafall. jag ska nog inte klaga.

Brist på fantasi, därför ska jag återgå till tv'n.

later homies.

RSS 2.0