slappa, plugga, äta.

nu äre dags för soffan och bara slappa där ikväll. Tänkte även plugga lite matte, lär behövas eftersom att vi har prov nästa vecka och jag ligger ju såklart efter! haha. har precis käkat varm smörgåstårta med ciccibus och kan lova er att den va sjukt god. mums.




nu är det bara
4 dagar kvar tills jag är i göteborg
6 dagar kvar tills jag har namnsdag,
8 dagar tills jag faktiskt är sjutton !

soffan väntar,
later.


hoomies

befinner mig i sängen just nu, ligger och kollar på idol och bara slappar. mår nästan sämre idag, så får se om det blir någon skola för min del imorn. men tror så. Idag tänkte jag bra ta det lugnt, kolla på filmer och mysa lite med syster om hon tillåter det.
Igår var det tjejkväll hos felle med god mat och mycket snack. senare kom även grabbarna + rebecca.
riktig rolig lördagskväll, nästa helg taggar vi för göteborg och kanske party om vi kommer hem skapligt på lördagen.



nåra av bilderna vi tog.


nänu ska jag kolla idol,

laterooo, pussy

12 september

äe idag mår jag inte bra hörrni, vaknade och mådde verkligen inte bra. så nu äre dags att bli förkyld igen! nåja, ingen feber iallafall så det är ju ett litet plus, hah. idag blev det att kolla på fotboll på grännäs, grabbarna förlorade dock men bra vadom.
nu ska jag faktiskt skala potatis, tro det eller ej. men mina päron är inte hemma så då får man göra allt det där tråkiga. Dom är på husbilssemester i skåner eller nått och har faktiskt börjat "blogga" på resedagboken. sjukt söta är dom, lägger in bilder och allt. haha.
nä nu ska jag skala.

seyaa.

pussssy

11 september

nu är jag trött på skolan och vill hem. ska bli väldigt skönt med helg faktiskt, har fortfarande inte något planerat men sitter och hoppas på att det dyker upp något snart. ska kolla på våran match när jag kommer hem, är väldigt sugen på att vara med men har ju faktiskt nåra matcher kvar. (:
nu har vi svenska och jag ska väl försöka vara lite duktig och jobba lite nu,


såhär duktiga var jag och jessica på pbl lektionen.


later hooomies!

Pusssssi


game tonight

match hemma ikväll mot åby, men kan inte vara med eftersom att jag fortfarande har huvudvärk. måste vara något fel på mitt stackars huvud, haha. hoppas att brudarna vinner ikväll iallafall, vilket jag tycker att vi borde göra :)
nu ska jag iallafall iväg till skolan, känner inte att skolan kommer bli så rolig idag faktiskt. den är väl aldrig speciellt rolig, men ändå. Det är ju även fredag idag vilket betyder helg, har dock inga planer för helgen. men något roligt borde det ju dykla upp. nänu ska jag gå och borsta gaddarna!






pusssy

what should I do about it

huvudvärk fortfarande, vilket jag haft i ett par dagar nu. inte bra! Det är snart dags för träning, men den blir lugn för min del. Just nu ligger jag i soffan och har precis kollat på ett gammalt top model avsnitt, är väl snart dags att byta om till träningen. längtar väldigt mycket till kvällen faktiskt, börjar ju en hel del bra program idag, idol och andra avenyn. så jag antar att jag kommer bli sittande i soffan hela kvällen, mys!
Imorn bär det av till stockholm för att fira släkt som fyller år, ska bli mycket roligt. tror även att det blir shopping senare på eftermiddagen också, och shopping är ju aldrig fel.
Kan även säga att vi fått skolfoton idag och det är pinsamt att ens låta mig vara med i skolkatalogen med tanke på hur jag faktist ser ut på kortet, haha. but what should I do about it?
nänu ska jag byta om,

later, pussssssy

give it another chance

hello hoomies!
kände att det var dags för mig att ta mig in i bloggvärlden igen. tänkte ge det en chans till, dessutom en ny blogg så det kan inte börja bättre.
eftersom att det är första inlägget så ska jag inte tråka ut er med ett långt inlägg from the beginning. så det blir ett kort.
Känns som att jag kommer att bli sjuk vilken sekund, minut eller dag som helst.
huvudet värker och jag ska snart kolla på film.
Gått i skolan i ungefär 3 veckor, & det duger!
Jag ska till göteborg den 18 - 19.
Jag fyller år om 15 dagar.
ohja, livet leker!

puss
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0