Färga hår, japp!



Nu sitter jag i soffan och försöker tina upp efter den kalla vandringen till hemköp för inhandling av hårfärg, men det va soligt och fint iallafall. Det enda positiva. Planerna är att jag alltså ska färga håret typ nusnart, men jag orkar inte! men när jag nu varit så duktig och gått till hemköp och tilllbaka endast för hårfärgen är det nog bäst att jag gör't. Sen ska jag vara lisa den super snälla systern och laga mat åt ciccibus som är i stan, men kommer hem vid fyra. Då skulle maten vara klar, hur ska jag hinna med allt.
Imorn är det ju nÿååår med! Dagen/kvällen kommer tillbringas i stan med emma, moa, mirelle och nåra grabbar. Faktiskt ganska skönt att ha något planerat, även om nyår är överskattat. Sen har jag the big problem här va, jag vet inte vad jag ska ha på mig! Men jag tänkte satsa på fint hår, fina naglar och snyggt sminkad istället, då kanske man inte tänker så mycket på vad jag har på mig, haha! näe men det blir nog bra ska ni se!

nu ska håret allt bli färgat.

PUSSEL


too much to do

dålig uppdatering, i know! men har haft så mycket annat för mig. Det har blivit stan med emma, även stan med cicci också. inhandlat lite fint också! Hunnit med att träffa maboy och vännerna också. Som idag så har gagga, rebecca ock emma varit här på lite syjunta. haha! hemligthemligt. Klippte även topparna på emma, men ont om tid och vet inte riktigt hur det blev! men det blev nog bra kanske?
Kvällens planer är johanfalk filmer, dock verkar det som att jag får sitta själv och vara rädd. ciccibus har ju redan sett dom.
Morgondagen kommer att spenderas hemma eller i stan. Beroende på om ciccibus är shoppingsugen eller inte, annars stannar jag hemma och går en sväg och kanske ska passa på att köpa hårfärg och få håret lite fräscht till nyår. Lutar nog mer åt en hemmadag faktiskt.
Blir det färgning av hår imorn ska ni allt få se en bild på resultatet, endast för att jag är sämst på att lägga in bilder.

ciccibus och jag i soffan, kollar vi på legally blond? japp!


27 december

dagen har spenderats i stan med emma, riktigt rooligt. dock var mellandagsrean inget att ha, jag hade nog lite för stora förväntningar, haha! Men fick med mig en parfym, en ögonskugga och nagel dekorationssak. Så kom inte hem tomhänt. Nu har jag smällt i mig lite mat och ska kolla på massor utav filmer idag och bara slappa. Känner att det är en sån dag idag :)

Hörs laaatero.

PUSSSY


älska julen.

Nu är magen full av massor av julmat! Det går inte i en bit till. Julklapparna är öppnade, och vi har även fått i oss lite fika. Nu väntar vi på svenssonsvensson :) 




kavaj, pengar, guldtunika, linne, leopardtunika, bh, trosor, presentkort, pengar, två nagellack, svart ögonskugga,  halsband, hårvårdsprodukter, hudvårdsprodukter, clarins parfym, flanellpyjamas brallor, hårfön, mockahandskar, necessär, snö örhängen.

kortfattat har julen varit superhälig och superbra. Fått mycket fint och välbehövligt. Nu ska jag äta mer kakor och vänta på att svenssonsvensson ska börja!

PUSS

GOD JUL ♥

God jul på er allihopa! Morgonen började med en varm dusch. sedan vaknade systrarna och då vare dags att gå snöre efter paket, vår lilla tradition. I paketet låg ett par supermysiga och fina flanellpyjamas brallor. Så dom sitter jag oc myser i nu. Vi har precis ätit en väldigt god gröt frukost hela familjen. Så mysigt när alla är samlade, och skönt att mia är hemma också! :) nu ska jag fixa mig lite grann sedan ska vi neråt viken en sväng. Sen kommer farmor&farfar ♥ då blire kalle anka, sen det efterlängtade julbordet och sen alla klappisar.

Hörs, PUSSSS

today's to do list

nu har jag fixat och trixat så mycket med blorren, så det räcker för dagen. Nu får den se ut som den gör! Städa, bake a cake, hämta syster i stan med pappa. today's to do list!

christmas tree & christmasfeeling.


granen, lite gles upptill. Före!        Pyntad och klar,


klappisarna jag och bus köpt         give me a pose!
hamnade  under.

haircut

Godmorgon, nu sitter jag proppmätt i min säng. Har precis käkat frulle och funderar på vad jag ska hitta på för kul idag. Ska klippa mig vid tre föresten, och det behövs verkligen. av med skiten!
Ikväll ska granen in också, dock är den väldigt ful. men det gör inget. haha!

Igår var jag i stan med mamma och cicci inhandlade de sista julklapparna, eller har en julklapp till mia kvar. Men den t'nka jag föröska fixa fram här i viken hur nu det ska gå. Det blev även fotboll i sporthallen på kvällen, riktigt roligt faktiskt. Dock var man ju inte en av dom bästa, haha!

Dags för film, sedan fixa sig och ta sig ner mot viken.
Hörs, PUSSSSY

jag ser det snöar!

 

Nu tycker jag nästan att det får sluta snöa, nu räcker det med snö. Det kommer snart vara en meter typ om det inte redan är det. Dessutom vräker det ner nu också. men vi gillar't!

Förövrigt har jag gått och blivit förkyld, det rekomenderas inte när det är jullov och snart julafton. Men det går nog över förhoppningsvis. Ja, och så är det snart julafton och jag har inte önskat mig någonting nästan, intebraintebra. Men ska till stan imorn med cicci, mamma och kanske markus. Då blir det nog att peka ut något jag vill ha så att jag får några julklappar. haha!

Nänu ska jag tvinga med cicci ut och skotta snö!

PUSSSS


myskväll med bästa päron.

igår var det dags för julavslutning, vilket betyder att jag just nu har jullov. det gillar vi verkligen. Det som också gillas väldigt mycket är all den snö som vi har fått, det bara måste vara över en halvmeter. Fast det ställde ju verkligen till det igårmorse med bussar och allt, så pappa skjutsade mig och emma till sörping så tog vi en buss därifrån. Min pappa är riktigt snäll han! Julavlutningen va ju verkligen ingenting att hurra för. Jag kunde lika gärna ha stannat hemma och sovit faktiskt. Men duktig var jag och åkte in, det blev party på kvällen också. Började med att jag, emma, moa och felle gick till spicy hot och käkade. Sedan gick vi till mitt place så kom gagga, olle och samme senare. Sen var vi hos mig några timmar och laddade lite till paartyt. När vi kom till arbis va det säkert typ 150 st som skulle in, och alla stog och tryckte vid dörren och jag fick panik. Men tillslut trängde jag mig och kom in. Det var inte så roligt som jag trodde, men det dög. Gick hem vid två och slocknade direkt.

Idag har jag gått på stan med cicci och pappa, kollat in lite julklappar jag ska inhandla till alla som har varit snälla i år. Ska in till stan på måndag, då ska alla julklappar vara köpta. När vi kom hem till viken va det bara att ta på sig termobrallorna och kängorna och skotta snö, älskar snön verkligen! Senare traskade jag och samme till sporthallen och kollade på innabandy, och viken var duktiga och vann.

Nu har jag myst ner mig i soffan med mina bästa päron. Kollar på flickan som lekte med elden och har precis ätit lite. Blev en lugn kväll och ska sova tidigt.

Slänger nog in lite bilder från igår när jag fått dom från fellet.

PUSSSYCAT

träning

precis bytt om, snart dags för träning. Sista träningen innan upphåll ett tag. Har dock väldigt ont i fötterna med hoppas det funkar ändå! Idag i skolan gjorde vi i princip ingenting och kunde ha stannat hemma. Men imorn äre avslutning och party på det. & det gillar vi!
Så äre julafton om åtta dagar och jag har inte köpt hälften av alla julklappar än, så det ska jag föröska hinna med någon dag äre tänkt. Sen ska pengarna räcka till också, får se hur det ska gå. haha!

Nu ska jag leta rätt på alla saker som ska packas ner i väskan, hörs.

PUSS



dreamteam

idag var det fotbollsturnering i skolan, säger bara dreamteam! äe men vi va faktiskt ganska bra. Det var även riktigt roligt, eller dock inte när en kille manglade ner mig på golvet och jag ville ge igen. Men gav honom bara mördarblicken. Tyckte nästan synd om honom, jagmenar inte tacklar man ner en tjej sådär? haha. jaja, sedan åkte jag till lägenheten och packade om väskan och städade lägenheten med, eller dammsuga och plocka iordning iaf, lite duktigt. Sen panik letade jag skor på stan, typ ett par kängor/boots. Men mina fötter är för stora så får inte i fötterna i skor utan dragkedja. Och det fanns ju såklart inga snygga skor med dragkedja, lucky me! Så det blir antagligen converse imorn med, haha. 
 Idag äre tisdag vilket innebär lov om två dagar och inget mindre än paarty på torsdag. Är inte riktigt pepp, men det blir jag nog! :) imorn börjar vi klockan 10 då det blir lite sovmorgon, det är dessutom sista träningen imorn innan ett litet uppehåll också, så den får man inte missa!

men nu ska jag sova för nu är klockan mycket.

Höres. Pussss


rolig kväll

igårmorse ringde klockan väldigt tidigt, närmare bestämt klockan kvart över sju. För klockan åtta vare dags för lucia på vammar. Tog med mig mittgull dit och va fint det va. Dock va ju vi bättre när vi gick lucia. haha! :) Sedan gick jag hem i kylan med på tok för lite kläder.

lite senare kom emma till mig, och då satt vi och hade panik över vad vi skulle göra på kvällen. Men tillslut fixade vi oss lite och hamnade hos tove. Det var ganska mycket folk och lite nytt folk också. tack för en riktigt rolig kväll! (: Cicci och dani kom och hämtade mig och emma vid två nångång och direkt till sängen och slocknade.
När vi vaknade käkade vi sen vare dags för mig att klippa både farfar och pappa. Kände mig lite osocial mot emma när jag klippte farfar. Sorry emms ! (: Nu har jag precis slängt i mig lite mat och ska inta soffan och sitta där ikväll. Imorn är det dags för skola, vilket kommer bli väldigt slappt.
Nu måste jag börja tagga tills på torsdag! Känner på mig att det kommer att bli riktigt roligt!

 
ganska dålig bild, men siri var        såhär snygga var jag och emma igår.
verkligen jätte vacker som lucia!    haha, jag ser gravid ut också. skitnyggt! haha

PUSSSSSSSSS
                                                   


pretty boring Saturday


jag ser dock ledsen&arg ut på bilden, men ciccbus är söt!

kom nyss hem efter en liten sväng på viken med ciccibus, nu befinner jag mig i soffan och blir nog sittandes här tills något annat kul dyker upp. Ingenting planerat för kvällen, så fram med förlsag bara! Känner fakiskt för en ganska lugn lördag ändå, så jag är extra taggad till torsdag! haha.
Igår spenderade jag kvällen hemma med mittgull, det va gäster familjen och en massa gröt. haha.

nänu ska jag kolla på hälsoresan och äta nått gott, och fundera på vad jag ska göra ikväll.

later.


dagen började inte bra

igår följde emma med mig hem till nya lyan efter skolan, mysigt. Vi pluggade som bara den till engelska redovnisningen som vi ska ha om några minuter. nervööös! men det blir nog bra :) Vi satt i soffan typ hela kvällen, kvällen betog ju av massa bra program på tv'n så till det blev det godis och ostbågar. haha!
Sen började ju inte morgonen så bra idag, försov oss en timme, vaknade klockan åttaa! vi fixade oss på en kvart, duktigt av oss ändå. haha, men ser inte ut som en skönhet idag kan jag säga. vilket jag kanske aldrig gör, men idag är det katastrof, det blev myskläder och riktigt fluffigt och krulligt hår. ni hör ju själva hur det låter! haha.
Nu måste jag plugga lite till på engelskan, jag och emma ska fan få MVG har vi bestämt. har ju pluggat som as så det här ska nog gå som en dans på rosor :D

later homies.


yeeees

Kvällen är räddad, robin och carlsson är påväg in till stan för att övernatta. Vilket jag inte tackar nej till! jag överlåter sängen till grabbarna och intar soffan! Måste ju vara lite generös när jag har besök. Ska snart bege mig till ica för att inhandla päronloka år robin, kanske följer med en godisbit hem också. haha :) nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska traska iväg.

Later


ensamt och lite tråkigt.

nu är jag nu mera stadsbo, vilket känns lite sådär. Är väldigt ensamt och ganska tråkigt här inne. Låter som att jag kanske ångrar mig lite redan? Kan säga det att just nu skulle ett besök uppskattas, gärna en övernattning. Jag har faktiskt en soffa som står här och väntar på någon frivillig. Annars uppskattas även nått samtal eller åtminstone sms. haha! äe men det där med att vara ensam och sova själv är inte något för mig alltså. Så jag undrar lite över vad jag gett mig in på. Men det blir nog bra hoppas jag.

Idag är dags för matteplugg hela kvällen. Nationellt prov på torsdag som jag vill få godkänt på. Så det är snart dags att ta fram boken. Imorn blier slappdag i skolan, ska bara kolla på Skol-sm hela dagen. Sedan ska jag hem till viken, träna och sova där vilket jag längtar efter just nu. haha!

Nu ska jag kolla lite på tv sen åker matteboken fram. Kanske tillcohmed går och handlar lite godis sen om jag har tråkigt.

PUSS

3 december

idag var jag i stan och checkade in lägeheten, jag kommer stortrivas tror jag! Måste få in en soffa och lite smått kraffs så jag känner mig som hemma. haha! kan ju dock bli lite ensamt kan jag tänka mig, men kan säga att dörren står alltid öppen för besök. ;) och emma soffan är till dig. haha :)
Har inte riktigt bestämt när jag ska packa med mig allt hemifrån och flytta in, kan bli på söndag. Vet inte riktigt vad jag ska packa med mig heller, eftersom att jag kommer vara hemma ibland också. Men det blir nog bra. 

Nu sitter jag nyduschad i sängen och kollar på mammas pojkar. Är väldigt trött så det blir sängen tidigt idag.
Imorn blir det skola och sedan julkonsert på Louis De Geer med mamma, cicci, nettan och emma om hon är frisk imorn. Ska bli väldigt skönt med helg faktiskt, men vet inte riktigt vad helgen har att erbjuda.

Nu ska jag ta mig tillbaka till tv'n.

Pussss

RSS 2.0