julskyltning

Dags att klä på sig snart, ska ta med mig cicci ner på viken för att checka in julskyltningen. Har även en hel del plugg som måste göras idag. Men snart är det jullov så jag får stå ut med skolan ett tag till. Det är ju inte långt kvar till jul nu, dock är det ju ingen snö än. Men det är ju ett tag kvar. 

Igår trodde jag att min kväll skulle sluta helt ensam hemma i soffan. Men hamnade sedan hos lukas med lite folk och sedan neråt viken. :) kort sagt, en bra kväll med bra folk! Saknade dock emma som var hemma och var hundvakt. 

Nu är det dags att klä på sig.

Later, pusssss
 


nightmare

vaknade för en stund sen av en hemsk mardröm, vågade inte somna om. Lite larvig är jag nog allt. haha. Börjar halv ett idag, ska bara in och ha idrott känns lite onödigt, men har ändå ingenting att göra hemma. Sitter just nu i sängen och äter frulle och kollar på film, skulle vilja ligga i sängen hela dagen och inte göra någonting. men har lite att se fram emot när jag kommer hem. Förhoppningsvis finns det nygräddade lussekatter, mums!
Åkte och tränade med Olivia med damlaget i gusum igår, det var faktiskt roligt. Kommer nog bli kul att spela där. :)




snyggolivia & jag


nä gu vad jag babblar, nu ska jag kolla på film. Hörs
Pussss



träna

Nu är det dags för fotbollsträning i gusum med damlaget. ska blir roligt faktiskt. :) kort inlägg, jag vet.
Men nu måste jag klä på mig sen åka till bussen!



PUSSS

Shooter

sitter nyduschad i min säng just nu, snart dags för plattning av hår. På tv'n rullar Shooter och det sägs att den ska vara bra så tänkte kolla om det stämmer.
Helgen har jag tillbringat i Stadium arena och kollat på AT-cupen, och hos emma i gusum med folk. Kort sagt har helgen varit slapp och skön!
Imorn är man tillbaka i helvetet igen. Ettorna kommer tillbaka från praktiken så nu blire livat på våningen igen. haha.

äe nu säger vi så!

pusss

uncertain

veckorna går hur fort som helst, redan fredag imorn!  Ska bli väldigt skönt med helg. Som det ser ut nu så blir det en väldigt lugn helg, vilket behövs tror jag.
Jag har precis bäddat ner mig i sängen och somnar förmodligen när som helst!

Imorn ska vi hjälpa mia att flytta ut sakerna från lägenheten. Hon ska ju ta sitt pick&pack och dra till stockholm och bosätta sig där. Roligt för henne, mindre roligt för mig som kommer sakna henne. men hoppas på att få tillbaka alla kläder hon har som är mina iallafall!  Det ända som är bra med att hon ska flytta! haha.
Kan faktiskt bli så att jag ska kommer att bosätta mig i stan inom en väldigt väldigt snar framtid. men är lite tveksam, så ska tänka på det lite till innan jag bestämmer mig!

Nu tänkte jag dra igång en film och sedan säga nattinatti!

Puss och hörs tomorrow.

mys med mamma och massage

jag och mamma ligger i min säng och kollar på osyldigt dömd. Supermysigt, hon var även snäll att masserade mig också. Känner av en sträckning på baksida lår och ljumske. Inte skönt alls, så skippar träningen imorn och vilar benen istället.
igår var det min och min gulleplutts dag. Vi körde på en riktig myskväll, och det är aldrig fel! ♥ 

Jag kände för ett kort inlägg.
Nu ska gaddarna borstas.

Pussssi


en sväng på stan


från, bikbok.

Idag följde klänningen med hem i en påse, den är dock lite stor. Så måste nog tillbaka imorn och pröva en storlek mindre. men risken är att den kan bli lite kort då. jaja, jag får se hur jag gör!

Nu ska jag plugga, argumenterade tal mot rökning är det dags för imorn.

later

Miss the old time

Kunde lika gärna stannat hemma från skolan idag, träningen gick inte alls bra och matten va inställd pågrundav att vi inte hade någon lärare. Ganska onödig dag i skolan alltså. Gick på stan efter skolan med emma och moa. Spanade faktiskt på klänningen och tror att den kanske följer med mig hem imorn.

Måste säga att jag är sjutk trött på skolan just nu och känner att jag inte skulle tacka nej till ett lov nu. Jag borde egentligen plugga nu, men jag orkar inte. Vi ska hålla ett tal på fem minuter på svenskan och jag har inte börjat skriva det än. Känner mig så duktig, istället för plugga så sitter jag och kollar på gamla bilder och hittade blandannat bilden nedan. Det är jag och gecka i stockholm för några år sen. Väldigt gullig bild, saknar!



Dags för plugg nu i guess.

Pusssss!
.

dress for sucess



är lite sugen på den där klänningen, fast har mer tänkt mig den svarta då. Får sväng in på bikbok imorn efter skolan om jag orkar och spana lite på den och se om den är något att ha. Tänkte fylla upp garderoben med lite fina klänningar nu.

nu äre städa rummet som gäller, ser att det behövs. Sen ska jag krypa ner i soffan och kolla på någon bra film.

Ciao.

quite boring

kom precis hem från nån typ av julmarknad på bäckadal, kan vara det tråkigaste jag varit med om. Väldigt mycket folk och jag blev varm som bara den. Avslutade den vistelsen med en strömmingsburgare, hah. Nu är tanken att jag ska platta håret och fixa mig lite, sen är det middag hos farmor&farfar. Sedan väntar något kul ikväll hoppas jag!

Hörs, Pussss


bonde

nu har jag bänkat mig i soffan för att kolla på bonde söker fru, det är ju så jäkla bra. fast jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, haha!
det blev mys med my little geek som kom till mig igårkväll. ♥   och det tackar man aldrig nej till. 
 
Måste säga att naturkunskapsprovet var sjukt svårt idag, men lärarn är för skön, haha.

Nu väntar något ätbart och bonde tittande.

Pussssycaat

finally find


satt och kikade lite på hennes&mauritz och såg att det fanns supermysiga jagskablienmorgonmänniska kläder. Tänk att gå runt i dessa kläder på morgonen. Dock finns inte den tiden på morgonen för min del. Tyvärr så kanske inte sovmasken passar in i just jagskablienmorgonmänniska. haha. Men kan ju säga att jag alltid har velat ha en kimono, haha!

Jag kände mig bara tvungen,

God natt på er.


we can do it together

Det blir ett kort inlägg med tanke på att jag inte har ork till annat. Blev dock inte många timmars sömn inatt så känner att jag måste ta igen det. Under den lilla rundan på stan med bra sällskap hann jag bli lite småkär i en klänning som troligtvis kommer följa med i en påse hem inom en snar framtid. Någon bild orkar jag inte lägga in, men om jag säger att det är tummen upp borde det räcka. Ett par skor jag såg lockade också ganska mycket. (okej, jag lovar att ni ska få se bilder) men som sagt inte nu. jag ska plugga lite sen ta igen ett par timmars sömn.

It’s like the way we fight
The times I’ve cried
We come to blows
And every night
The passion’s there
So it’s got to be right
Right?  Love
 ♥


Sov sött, pusssz


bra kväll,

igår spenderade jag kvällen hos emma i stan med lite folk. Det var skitkul tills den skumma grannen kom och knackade på. Då var det bara att ta sitt pick och pack och börja traska till max för lite nattmat. Men det var kul så länge det varade! :) vad har dagen att erbjuda då? Eftersom att det är farsdag så vaknas det middag hos farmor&farfar skulle jag kunna tro. Måste dock hinna med att plugga matte både innan och efter har jag räknat ut. Men det ska nog bli bra. Är det dags att börja plugga nu tro?
Måste bara slänga in bästa bilden som togs igår. Linda hade svårt att stå på fötterna i trappan.



Pusssssy

vikenrunda

är precis hemkommen från en liten runda på viken med cicci, bella och felle. vi hann med att fika, och köpa en liten farsdag present. Nu tänkte jag dra igång en film och spana lite på vad som väntar för kvällen.

Hörs senare,

Pusssz

AJ!

armen värker och vaknade med lite feber imorse, blev alltså ingen skola för min del. Febern har släppt lite men känner mig fortfarande seg och helt slut i kroppen. Men det va nog värt att ta sprutan ändå. haha.
Nu ska jag vara lite duktig och plugga matte om jag ska lyckas få godkänt på provet nästa vecka. Blir nog att ta det lugnt ikväll och förmodligen ta mig till sporthallen för att kolla på lite innebandy om någon är frivillig att kolla med mig.

Blev ingen resultatbild på håret igår eftersom att det inte blev så mycket skillnad förutom att utväxten blev mörkare och jag slapp råttfärgen, haha! men kommer kanske en bild så småningom eller nått.


nu, plugga.

Pusssycat.

swine flu,

haft ett litet uppehåll eftersom att jag inte har något intressant att skriva.
Men idag är det svininfluensa vaccinering som gäller, vore ju synd om man skulle få svininfluensan tycker jag. Får hellre feber i ett par dagar än att jag dör pågrund av svininfluensa. Så enligt mig borde man ta den.

Blev ingen skola idag, fotbollsträningen var inställd och så ska jag snart åka till vårdcentralen, så gav ingenting att åka in. Har istället pluggat lite matte och naturkunskap. Även hunnit gått en sväng i regnet med cicci. Kan lova att vi var riktigt blöta när vi kom hem. Men vatten har minsann ingen dött av.

Ska slänga på mig kläder nu och vänta på att pappa kommer hem så att han kan skjutsa mig.
Ska även färga håret ikväll, eller rättare sagt hårbotten. Kanske slänger in en bild på resultatet.

Hörs sen om jag överlevde sprutan!



Pusssy

RSS 2.0